Show

Komentari 98

Nina Morić pokazala modrice i šokirala fanove: Tko te napao?

Nina Morić pokazala modrice i šokirala fanove: Tko te napao?

Ninin tetak, ugledni psihijatar Slavko Sakoman za 24sata rekao je da se s manekenkom redovito čuje, ali ne zna ništa o njenoj objavi na Instagramu. No kaže da je Nina prekinula s Luigi Marijem

Manekenka Nina Morić (43) koja živi i radi u Italiji, fanove na društvenoj mreži iznenadila je objavom prepiske s bivšim dečkom. U porukama je maneken Luigi Mario Favoloso moli da se vrati, a ona to odbija. 

Otkrila je da je razlog njihovog razlaza obiteljsko nasilje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne, nije me samo udario, htio me ubiti - napisala je Nina uz poruke, a objavila je i fotografiju velike modrice na leđima. 

Ninin tetak, ugledni psihijatar Slavko Sakoman za 24sata rekao je da se s manekenkom redovito čuje, ali ne zna ništa o njenoj objavi na Instagramu. No kaže da je Nina prekinula s Luigi Marijem. 

- Tu vezu trebalo je prekinuti. Ona je prekinula tu vezu i sad je mirna. Otjerala ga je definitivno i konačno. On je bio osoba koju radi karaktera ne možeš držati u blizini - rekao nam je dr. Sakoman.  Manekenka se nije javljala na naše pozive.

Ninu su zabrinuti fanovi pitali tko ju je tko napao i da li je dobro, no manekenka se nije oglasila.  Luigi je ipak uporan i želi da mu se Nina ponovno vrati.

- Pronašao sam liječnika koji će mi pomoći. Želim da znaš što osjećam prema tebi - pisao joj je on, moleći je da mu pruži drugu priliku, ali Nina nije pristajala i kratko mu je odgovorila: 'Ti si lud'. Luigi Mario je u talijanskim medijima sve porekao. 

- Nina tvrdi da sam je tukao, moj otac tvrdi da je ona tukla mene. Ništa od toga nije istina. Povrijedio sam ruku i slomio rebro dok sam Ninu pokušavao zaštiti od nje same - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci