Obavijesti

Show

Komentari 41

Nina Morić skinula se do kraja

Nina Morić skinula se do kraja
5

Zagrebačka manekenka s milanskom adresom uživa u ljubavi sa 17 godina mlađim Talijanom Marcom. S njim objavljuje fotografije u krevetu, dok se grle, a sada je Nina otišla korak dalje i pozirala potpuno gola

VIDEO

Nakon što je mjesecima izbivala s društvene mreže jer se, kako nam je tad rekao njen tetak, zagrebački psihijatar dr. Slavko Sakoman, posvetila humanitarnom radu u siromašnim zemljama, Nina Morić (44) ponovo je poprilično aktivna na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Nina u suzama zbog sina

Pokretanje videa...

Nina Morić 01:12

Prvotno je koristila društvenu mrežu kako bi se obračunavala s bivšim suprugom, talijanskim 'kraljem paparazza' Fabrizijom Coronom (46), kojeg je prozvala da iskorištava njihovog sina Carlosa Mariju (18). Carlos je nakon toga otišao živjeti kod tate, a Nina je zbog toga bila sva u suzama. Noćima nije spavala jer joj je nedostajao sin.

Nedavno je pak prozvala Coronu da ima zaručnicu od 50 godina. Sad se pak smirila i uživa u ljubavi s izvjesnim 17-godina mlađim Talijanom Marcom, s kojim stalno objavljuje zajedničke fotografije na Instagramu.

Ninu i novog dečka imali smo prilike vidjeti i u krevetu, zagrljene, a sad je manekenka objavila provokativnu fotografiju na kojoj je potpuno gola odnosno vide joj se grudi i stražnjica.

Nina je posebno ponosna na svoju guzu koju godinama teše u teretani, iako joj neki prigovaraju da je premršava. Manekenka je grudi davno povećala estetskom operacijom. Nini se na fotografiji vide brojne tetovaže koje je počela raditi posljednjih godina.

Nina Morić se izvijala na jahti i pokazala guzu: 'Premršava si'
Nina Morić se izvijala na jahti i pokazala guzu: 'Premršava si'

Na ramenu je svojedobno, dok su bili u ljubavi, imala ispisano Fabrizio, ime tadašnjeg supruga, no nakon što ju je Corona prevario s mlađahnom starletom Belen Rodriguez ,s kojom joj se pod prozor dolazio ljubakati, preko te tetovaže napravila je novu pa je tetovirala ime sina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...