Obavijesti

Show

Komentari 1

Nina Romić, Erna, tanceraj & swinganje u Klub.-u u petak

Nina Romić, Erna, tanceraj & swinganje u Klub.-u u petak
2

Bistro na rubu šume ovaj tjedan će ugostiti Ninu Romić i Ernu, a nakon toga slijedi after party uz retro "Tanceraj" na jednom te moderni "Swinganje" na drugom flooru

VIDEO

Kao što ste već do sada shvatili, svaki prvi petak u mjesecu je rezerviran za Bistro na rubu šume.

U samo nekoliko mjeseci je ovaj projekt od ideje u glavama šačice entuzijasta, postao sve ono što je i želio biti - zajednički nazivnik za veliku grupu kvalitetnih regionalnih bendova i kantautora koji u svojoj šarolikosti stilova i smjerova, ipak dijele mnoge zajedničke značajke - žanrovsku neopterećenost, neposrednost i razoružavajuću iskrenost.

Ovog petka su s vama:

Nina Romić - Nina Romić je zasigurno jedna od najistaknutijih hrvatskih kantautorica mlađe generacije. 

Autorska glazba koju izvodi može se okarakterizirati kao melankolična i psihodelična akustika, sa primjesama folka u kontekstu minimalističnog skladanja i izvođenja a-capella napjeva uz pratnju instrumenta, na način na koji su radili naši stari - iskreno, bez pretenzija i iz srca. 

Lo-fi debijem “Daljine” Nina se predstavila kao potentna, a drugim albumom “Ptice” i kao naša ponajbolja kantautorica otkako je Drago Mlinarec s Grupom 220 objavio “Osmijeh”. 

Nastupa sa četveročlanim bendom koji doprinosi intimnoj atmosferi sa etno/folk i psihodeličnim utjecajima.

Erna - Erna je poznato ime hrvatske kantautorske scene premda tek priprema svoj album prvijenac. Posebno se istakla singlom "Poput sna", a nastupila je prošle godine i na Terraneo festivalu. Žanrovski se Erna u svojim pjesmama dotiče pop-rocka, jazza, a i tradicionalne glazbe, te je izvrsna interpretatorica sevdaha.

Svoj muzički put počinje još u osnovnoj školi kada pop prvi puta počinje svirati gitaru i pjevati. Ubrzo su nastale i prve autorske pjesme, nadahnute srednjoškolskim danima i maštanjima. Pozornica joj nije mrska niti strana, pogotovo uz potporu sjajne ekipe s kojima nastupa – basista Petra i bubnjarke Brune. Ono što je nekad bilo „Poput sna“ postaje san u ostvarivanju, s obzirom da njezin EP izlazi u veljači. EP je cjelokupan na engleskom te sadrži još par iznenađenja, uključujući i Ernu kakvu drugi još nisu upoznali. 

After party uz Tanceraj w/ swinganje

Nakon još jednog izdanja "Bistro na rubu šume" slijedi after party uz retro plesnjak "Tanceraj" na jednom te moderni plesnjak "Swinganje" na drugom flooru.

Tanceraj - 40s/50s/60s/rockabilly

Dress code: suknjice,loknice, mašne za kosu i sve ostalo što bi vas moglo odvući natrag u razdoblje zagrebačkih fulira i otmjenih dama, vrijeme stiskavaca i markantnih kavalira. 

DJ's: Lily Rooster & Pitch I.

Swinganje - electro swing/acid jazz/funk

Zarazne swing melodije prilagođene današnjem svijetu electro glazbe su idealna kombinacija za ples čak i onima kojima ples ne ide. Dakle, electro swing bio bi svojevrsna fuzija swinga s modernom glazbom (hip hop, d’n’b, house). 

Izvođači kao što su Parov Stelar, Caravan Palace, Club Des Belugas, Dunkelbunt, Swing Republic, Smoove&Turrell, Soopasoul, Koop, Movits, Mr. Scruff, Gilles Peterson ili Galliano vam možda malo približe pojam "Swinganje".

DJs: Sin DJ & Mat Zee

Ulaznice možete kupiti ili online preko sustava Entrio, na Entrio prodajnim mjestima ili na ulazu po cijeni od 20kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala