Obavijesti

Show

Komentari 72

Nina se htjela ubiti: Popila je 20 tableta za spavanje

Nina se htjela ubiti: Popila je 20 tableta za spavanje
15

Nina Morić je tijekom blagadana bila usamljena i nije mogla zaspati. Slučajno je povećala dozu tableta za spavanje, objasnila je njena odvjetnica

VIDEO

Nina Morić (32) bila je s prijateljem u svom milanskom stanu. Manekenka je u šaku stavila dvadeset tableta za spavanje i strpala ih u usta. Šokirani prijatelj ubrzo je pozvao Hitnu pomoć. U milanskoj bolnici Fatebenefratelli liječnici su joj ispumpali želudac. Nina je izvan životne opasnosti. Zbog pokušaja samoubojstva liječnici su je poslali psihijatru.
- Strašno! Hvala vam što ste mi javili. Ne mogu sad razgovarati - jecao je na telefon Ninin otac Mirko Morić. Nakon nekoliko sati otac je znao nešto više o kćeri.
- Hvala Bogu, ona je sada bolje. Nazvao sam Ninu. Rekla mi je da su je liječnici pustili kući. Nije mogla razgovarati o tome zašto je to učinila, ali ja ću sada krenuti u Milano kako bih bio uz nju - nešto smirenije govorio je otac Mirko. Dodao je da je njegov unuk Carlos (6) prijepodne u školi, a s nastave će se vratiti doma majci. S Ninom je, kako doznajemo, u Milanu i njezina majka.
Odvjetnica manekenke, Daniela Missaglia odbacuje navode o navodnom pokušaju samoubojstva.
- Bila sam kod nje. Smirena je, ali i jako umorna. Nema govora o namjernom pokušaju suicida. Ona samo prolazi kroz teško životno razdoblje, pogotovo nakon ovih blagdana koje je provela sama. Noćima nije mogla zaspati.  Iz tog razloga je 6. siječnja povećala dozu tableta za spavanje ne razmišljajući o mogućim posljedicama - izjavila je Missaglia za talijanski Corriere.

CIGANOVIĆ SUMNJA U NAMJEŠTALJKU
Ona je jedna od jačih osoba koje poznajem. Sumnjam da se pokušala ubiti. Nije ona takva osoba. Nedavno sam je vidjela u Milanu i smijale smo se, rekla je Snježana Mehun. S Markom Grubnićem Ninu je posjetila prije nekoliko mjeseci. Fotografirali su ih zajedno u skupim prodavaonicama.
- Nina mi je predraga. Obožavam je. Znam da će sve biti u redu. Snažna je ona, što je i pokazala mnogo puta u životu. Svatko od nas ima problema, a Nina će iz ovog izaći najjača - poručio je sa skijanja Modni Mačak. Vanja Rupena nije znala ništa o Nininu stanju, a Neven Ciganović smatra da je Nina ovim potezom samo htjela privući pozornost.

BIVŠI SUPRUG LJUBIO MLAĐU
Fabrizio Corona (34) nedavno je izletom u Pariz počastio starletu Belen Rodriguez (24). Ona se proslavila u reality showu, gdje se navodno seksala s bivšim suprugom Ivane Trump. Viđeni su kako se ljube kraj Eiffelova tornja. Nina za ovo nije znala sve dok o tome nije pročitala u novinama. Kako doznajemo od Ninine bliske prijateljice, ona s njim nema ništa nakon razvoda, a viđaju se samo zbog sina Carlosa.

FABRIZIO JOJ JE UZEO SVE
Probudilo ju je lupanje na vratima. Bilo je devet sati ujutro. Ispred stana Nine Morić stajalo je devet policajaca.
- Prepala sam se. Pomislila sam da je Fabrizio umro - ispričala je manekenka. Njega su uhitili lani jer je gorivo za Bentley plaćao krivotvorenim eurima. Godinu dana prije završio je u zatvoru zbog ucjenjivanja poznatih Talijana. Strpali su ga iza rešetaka jer je inkriminirajuće fotografije slavnima prodavao za velike iznose. Nina je tada izjavila da je nakon muževa uhićenja ostala bez novca jer su im imovina i računi blokirani. Zamjerila mu je moralnu prevaru i to što ju je doveo do toga da živi kao podstanarka. On je u zatvoru proveo tri mjeseca, a manekenku su sumnjičili da mu je pomogla oprati milijune eura. Rastali su se u lipnju 2007. Zbog svega toga Nina je govorila da je bila na rubu sloma. Posljednjih mjeseci manekenka se izobličila zbog brojnih estetskih korekcija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama
Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu