Obavijesti

Show

Komentari 22

Nina se prisjetila Wimbledona: Gorana sam gledala s Oliverom

Nina se prisjetila Wimbledona: Gorana sam gledala s Oliverom
5

Fotografija je u manje od sat vremena 'skupila' više od osam tisuća lajkova, a brojni obožavatelji prisjetili su se tog povijesnog dana. Komentatorima se pridružio i Goran Višnjić i nasmijao pratitelje

VIDEO

Pjevačica Nina Badrić (47) prisjetila se jednog od najvećih sportskih događaja, pobjede Gorana Ivaniševića (47) na Wimbledonu 2001. godine. 

- Kud je prije prošlo 18 godina? Sjećam se finala Wimbledona kao da je bio jučer. Sjećam se da sam pjevala u Splitu na čuvenim Melodijama hrvatskog Jadrana. Sjećam se da smo finale gledali Oliver Dragojević, njegov brat Aljoša i ja u splitskom restoranu. Nas troje sami - započela je pjevačica u emotivnom opisu ispod fotografije na kojoj pozira s Goranom.  

- Nervirali smo se i plakali od sreće kada je Goran napokon digao pehar. Sjećam se Splita koji je u tri sata organizirao najljepši doček. Grad je gorio i svima nam je srce bilo na mjestu. Svi smo se radovali s Goranom.Koliko nam je živaca odnio Ivanišević tog dana - prisjetila se Nina i dodala kako joj je nekoliko godina nakon bila čast snimiti spot s umirovljenim tenisačem za pjesmu 'Da se opet tebi vratim'. 

Fotografija je u manje od sat vremena 'skupila' više od osam tisuća lajkova, a brojni obožavatelji prisjetili su se tog povijesnog dana. Komentatorima se pridružio i glumac Goran Višnjić i sa svojom objavom nasmijao brojne pratitelje. 

Wimbledon Ivanisevic v Rafter

- Hvala ti Nina od srca. Čekaj, Goran Ivanišević? E, ništa onda - komentirao je glumac. Nina je nekoliko minuta nakon prokomentirala kako je i on legenda. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin