Obavijesti

Show

Komentari 86

Nina: Teško mi je, razvod smatram svojim porazom

Nina: Teško mi je, razvod smatram svojim porazom
8

Par se rastaje zbog nepomirljivih razlika i jer su se međusobno emotivno udaljili. Nina kaže da ju tješi što su pokušali sve što su mogli da spase brak

VIDEO

Nina Badrić (37) razvodi se od svog pet godina mlađeg supruga Bernarda Krasnića nakon tri godine braka.
- Samo zato što znam da ćete me to pitati i zbog Vaše korektnosti u proteklim mjesecima potvrđujem Vam ovom izjavom da se nakon devet zajedničkih godina Bernard i ja rastajemo. Smogli smo napokon snage i sami sebi priznali da su naše razlike nepomirljive i da je naše nerazumijevanje na žalost postala naša svakodnevnica, a ne iznimka. Za kraj našeg braka nisu krive treće osobe, nije bilo teških riječi niti svađa. Mi smo samo dvoje ljudi koji su se emotivno udaljili. Žao mi je što je ovom braku došao kraj jer smo oboje čvrsto vjerovali u njega. Kraj svoga braka smatram svojim porazom i teško proživljavam sve ovo. No i porazi su sastavni dio života. Naš razvod je sporazuman i u ovome trenutku tješi me činjenica da smo učinili sve što smo mogli i znali da spasimo svoj brak i da ćemo oboje pamtiti samo dobre i lijepe trenutke. Ovo je sve što imam za reći i što ću ikada reći na ovu temu - kazala je Nina i potvrdila da se rastaje.

NINA I BERNARD LJETO SU PROVELI ODVOJENO
Pjevačica je u srpnju provela nekoliko dana s Bernardom u hotelu Excelsior. Slavili su njezin rođendan. Još se tada šuškalo kako s njihovim brakom nešto nije u redu jer je Nina dane provodila sunčajući se sama na hotelskoj plaži. Bernard je istodobno ispijao kave s prijateljima. S prijateljicom je potom otišla na Hvar, a posljednji su se put Nina i suprug zajedno pojavili potkraj kolovoza na svadbi Andreje Knego i Borisa Vidića u Vili Agavi u Dubrovniku. Nagađanja da im je brak u krizi Nina tad nije potvrdila. Govorila je kako zbog poslovnih obveza nisu dovoljno zajedno. Pjevačica i poduzetnik vjenčali su se prije tri godine u crkvi u zagrebačkim Remetama, a slavlje za 180 uzvanika priredili su nekoliko dana poslije na imanju Meneghetti u istarskim Balama. Upoznali su se preko prijatelja u zagrebačkom okupljalištu The Hole in One, čiji je vlasnik bio Bernard. Među njima je odmah zaiskrilo, a Nina je isticala kako je napokon našla čovjeka divna karaktera koji bi mogao postati ono što je oduvijek priželjkivala.
Nedavno je Mirni Berend u intervjuu kazala kako se s mlađim partnerom osjeća mladoliko. Dodala je kako vjeruje da će joj brak biti sretan i trajati zauvijek, ali kako za to treba obostrani trud. Vijest o rastavi došla je tjedan nakon tih izjava.


'BIOLOŠKI ME SAT DRMA I JEDVA ČEKAM POSTATI MAJKA'
Nina je prije dvije godine rekla kako joj je najveća želja da ona i Bernard postanu roditelji.
- Ne planiram ništa, želim da se sve spontano dogodi. U svakom slučaju, spremna sam - istaknula je. Pjevačica je često isticala kako joj je u braku lijepo, a najviše ju je znao razveseliti Bernard, koji ju je često budio pjesmom iz crtića o japanskoj bubi: “Oj, tiiiiiiii, prekrasni cvijeteeeeee, acaaaaa!”.

PREDVIDJELA JE RASTAVU?
Pjevačica je s Dubravkom Merlićem i Enisom Bešlagićem u žiriju showa “Supertalent”. Audicije su počele ljetos pa je Nina, uz snimanja emisija, odrađivala i turneju. Kolege o njoj kažu da je jako emotivna. Nekoliko je puta zaplakala pred kamerama. Jednoj je natjecateljici poručila: “Drugi put kad se budem, ne dao Bog, udavala, svirat ćete mi na svadbi”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško