Obavijesti

Show

Komentari 30

Nini Badrić zasuzile su oči zbog "Stranaca u noći"

Nini Badrić zasuzile su oči zbog "Stranaca u noći"
12

Tijekom emisije nekoliko puta je žiri uspoređivao pjevačice sa Susan Boyle. Osim glasom, neki su se istaknuli i atraktivnim plesnim pokretima

VIDEO

Novu emisiju "Supertalenta" otvorili su braća Boris (18) i Borna Morović (13) iz Osijeka. Plesali su poput Michaela Jacksona, a uspješnijim se pokazao stariji brat. Borna nije prošao dalje, ali je rekao da će jednog dana biti bolji od brata. Ana Grubešić (13) naopačke priča i pjeva, a u showu je pjevala "Bili cvitak" Jure Stublića što je Enisa podsjetilo na mađarski jezik. Vokalnim sposobnostima oduševio je Mislav Medić (18). Bavi se beatboxom tj. ustima stvara glazbu i zvukove (beatove). Medo je bio nestrpljiv prije nastupa te je na pozornici cupkao na mjestu.
-  Izgleda kao da se usro - prokomentirao je Enis. Mislavova izvedba s usnom harmonikom oduševila je žiri i publiku u studiju. Saša Gerber (19) pričao je dirljivu priču o bolesnoj djevojčici dok je izvodio mađioničarske trikove.
- Pokazao si kako se istinito osjećaji prenose na scenu - pohvalio ga je Enis. Adriana Vidović (14) fenomenalnom bojom glasa oduševila je žiri.
- Bila je privilegija slušati te - bio je kratak Merlić, a Nina je bila sigurna da je tijekom Adrianinog pjevanja pustio suzu. Pjevačica se kasnije i sama skoro rasplakala tijekom očaravajućeg nastupa Nikole Pavličevića (13). Pjevao je "Strangers in the Night" Franka Sinatre, a emocije koje je unio u izvedbu raznježile su Ninu.
- Naježila sam se. Sretna sam što postoje osobe poput tebe, dirnuo si me u srce - rekla je Nina i zagrlila Nikolu nakon što joj je on dao crvenu ružu. Ivana Dražovića (13) žiri je morao tjerati s pozornice jer nikako nije prestajao pjevati.
- Udalji se od mikrofona - rekla je šaljivo Nina, a Merlić se prestrašio vidjevši koliko se Ivan zacrvenio pjevajući "O Sole Mio". Mala Magdalena (6) tek pet mjeseci vježba ritmičku gimnastiku, a bila je toliko slatka da ju je žiri "morao" pustiti dalje. Plesna skupina "Floorshakers Crew" atraktivnim pokretima i skokovima zadivila je publiku i žiri. Plesači uglavnom vježbaju na ulici budući da nemaju stalan prostor gdje bi uvježbavali koreografiju. Ivana Mikulčić (9) toliko je glasom oduševila Enisa da je zaključio kako je puno bolja od Susan Boyle. Bubnjarski ansambl Rudiment iz Varaždina zadivio je žiri i publiku. Nina Kraljić (17) pjevala je pjesmu "I Dreamed a Dream" koja je proslavila Susan Boyle. Dok je pjevala, Merlić i Nina ustali su i spontano zapljeskali.
- Čeka te velika budućnost u "Supertalentu" - zaključio je Merlić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti