Show

Komentari 77

Niprije zbog Čavoglava zatrpali porukama iz Srbije: E komšije...

Niprije zbog Čavoglava zatrpali porukama iz Srbije: E komšije...

Niprije su 'Čavoglave' otpjevali na melodije svjetskih hitova, a sve više obožavatelja imaju i u susjednoj Srbiji. Ekipa u komentarima na YouTubeu poručuje kako su jako duhoviti i da im se obrade sviđaju

Domaći glazbenici V.I.S. Niprije, koji žele ostati anonimni, osvojili su Hrvatsku obradama pjesama Marka Perkovića Thompsona (54). Njegove 'Čavoglave' pjevaju na melodije svjetskih hitova, a imaju sve više obožavatelja i izvan Hrvatske. 

POGLEDAJTE VIDEO:

'Čavoglave' su otpjevali na melodije brojnih balada, a nedavno su na YouTubu objavili video 'Zvončići' koji je u manje od 24 sata skupio više od 40 tisuća pregleda. Njihov humor postaje sve popularniji i u susjednoj Srbiji.

Niprije su najviše pozornosti privukli pjesmom 'Shallow Čavoglave' koju su 'otpjevali' Bradley Cooper (45) i Lady GaGa (35), a Čavoglave su otpjevali i kao Metallica, Miley Cyrus (28) i The Mamas & the Papas i Beach Boysi. Ispod videa nalaze se brojni komentari ekipe iz Srbije.

- Jako lijepa pjesma. Samo 'cepajte' - neki su od komentara. 

- Umjetnost, iako sam Srbin, ali ovo je genijalno. Vi ste nenormalno duhoviti - dodali su drugi. Neki su pisali i kako se samo šale...

Inače, pjesma 'Shallow Čavoglave' bila je kratkotrajno uklonjena sa YouTubea zbog, kako kažu, govora mržnje, ali uspjeli su je vratiti. Ovi hit glazbenici jednostavno su, kažu nam, očarani Thompsonom. 

 

 

Najčitaniji članci