Show

Komentari 40

Niprije imaju božićni hit: Ovaj put Thompson pjeva 'Zvončiće'

Niprije imaju božićni hit: Ovaj put Thompson pjeva 'Zvončiće'

Pjesma 'Shallow Čavoglave' bila je kratkotrajno uklonjena sa YouTubea zbog, kako kažu, govora mržnje, ali uspjeli su je vratiti. Ovi hit glazbenici jednostavno su, kažu nam, očarani Thompsonom.

Domaći glazbenici V.I.S. Niprije, koji žele ostati anonimni, osvojili su Hrvatsku obradama pjesama Marka Perkovića Thompsona (54). Najviše pozornosti privukli su pjesmom 'Shallow Čavoglave' koju su 'otpjevali' Bradley Cooper (45) i Lady GaGa (35), a sada je na red došao novi hit. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Niprije su na YouTube objavili video 'Zvončići' (Bojna Čavoglave) koji je u manje od 24 sata skupio više od 40 tisuća pregleda. Brojni komentatori oduševljeni su novom pjesmom, a neki su komentirali i kako im je obrada popravili blagdansko raspoloženje. 

- V.I.S Niprije ponovno spajaju nespojivo. Pjesmu, koju svaka obitelj koja se drži tradicije i vjere pjeva za vrijeme božićnih blagdana, s pjesmom koju je napisao James Pierpoint u Bostonu 1857. godine, za potrebe župe koja je htjela proslaviti Dan zahvalnosti. Pogađate, radi se o pjesmama Bojna Čavoglave i Zvončići - stoji u opisu novog videa na YouTubeu. 

'Predobro', 'Ovo je pravi hit', 'Napokon neka lijepa vijest koja može izmamiti osmijeh na lice', nizali su se komentari na društvenim mrežama. 

Inače, pjesma 'Shallow Čavoglave' bila je kratkotrajno uklonjena sa YouTubea zbog, kako kažu, govora mržnje, ali uspjeli su je vratiti. Ovi hit glazbenici jednostavno su, kažu nam, očarani Thompsonom. 

- Zašto samo Thompson? Nismo razmišljali o drugim umjetnicima. Plan nam je snimiti cijeli album, ali pomalo. S Markom se nismo čuli, nemamo neku poruku za njega, ali nadamo se da on ima poruku za nas - rekli su nam Niprije prije godinu dana. 

Najčitaniji članci