Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Nisu imali što za jesti, a danas okreću desetke milijuna kuna...

Ipak, braća kaže kako se na kraju sve isplatilo jer im je to iskustvo pomoglo na audicijama koje su morali proći kako bi se probili na televiziju i naposljetku dobili svoju emisiju.

Miss USA 2013 - Las Vegas
Foto: Kabik/Press Association/PIXSELL
10 komentara

Zvijezde emisije 'Lovci na nekretnine', braća blizanci Jonathan i Drew Scott (42)  danas su jedni od najuspješnijih ljudi u svijetu nekretnina. Iako nekada nisu imali što za jesti, danas se 'kupaju' u novcima.

- Nismo htjeli ništa izostaviti, pričamo i o usponima i o padovima - rekao je Jonathan prije dvije godine u intervjuu za 'PEOPLE' magazin.

27th Annual City of Hope Celebrity Softball Game | Autor: ©Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL Foto: ©Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Prije nego su postali poznati, obojica su bili u ozbiljnim financijskim problemima - Jonathan je morao proglasiti bankrot, dok je Drew imao 100.000 dolara duga. 'Lovci na nekretnine' danas zajedno 'teže' oko 20 milijuna dolara, odnosno 125 milijuna kuna. 

Miss USA 2013 - Las Vegas | Autor: Kabik/Press Association/PIXSELL Foto: Kabik/Press Association/PIXSELL

Drew je sanjao o tome da postane glumac pa se preselio u Vancouver kako bi ispunio svoj san.  

- Tečajevi glume i sve stvari koje sam morao raditi da bih bio viđen koštale su me tisuće dolara  - kaže Drew.

Ipak, kaže kako se na kraju sve isplatilo jer im je to iskustvo pomoglo na audicijama koje su morali proći kako bi se probili na televiziju i naposljetku dobili svoju emisiju.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 World Premiere - Los Angeles | Autor: Lisa O'Connor/Press Association/PIXSELL Foto: Lisa O'Connor/Press Association/PIXSELL

Jonathan je, s druge strane, za to vrijeme radio na tome da postane mađioničar. Nakon što su mu svi rekviziti ukradeni morao je odustati od tog sna.

- Iz tog iskustva shvatio sam da ti svaka, pa i najmanja nepromišljena odluka može naštetiti - zaključio je Jonathan.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 World Premiere - Los Angeles | Autor: Lisa O'Connor/Press Association/PIXSELL Foto: Lisa O'Connor/Press Association/PIXSELL

Drew je sa suprugom Lindom (34) prije dvije godine kupio kuću u Los Angelesu. Četiri minute stariji brat Jonathan živi sa svojom izabranicom Jacintom Kuznetsov (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

 
Naši partneri pišu
Message