Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
204 komentara

'Nisu mi čeljust operirali zbog ljepote, nisam mogao pričati'

Pjevač je o operaciji dugo razmišljao, a za nju se nije odlučio iz estetskih razloga već zato što nije mogao normalno žvakati i izgovarati riječi što mu je bitno u poslu

Screenshot
Foto: Screenshot
204 komentara

Damir Kedžo (27) zahvalan je na potpori koju je doživio nakon što je operacijom riješio problem deformacije donje čeljusti.

- O operaciji čeljusti sam već dugo razmišljao. Negdje lani u petom mjesecu odlučio sam započeti cijeli proces. Bol mi je bila najmanji problem. Veći problem bilo je što nisam mogao pričati mjesec dana, a ne možeš se baviti ni nekim fizičkim aktivnostima. Meni kao osobi koja stalno priča bilo je jako teško naviknuti se na to - rekao je Kedžo.

Kad se pogleda u ogledalo, još se privikava na 'novu osobu' koju vidi. Promjena mu je ogromna, ali svaki dan mu je sve bolje i bolje.

POGLEDAJTE PRVI VIDEO INTERVJU NAKON OPERACIJE:

- Baš sam neki dan vidio koliko zubiju u ustima imam, a to mi je i bila najveća želja, da se mogu normalno nasmijati - rekao je.

Svi su odlično reagirali nakon operacije, osim bake, koja mu kaže da joj nedostaje 'stari Damir'.

Još ne može jesti tvrđu hranu. Čitavi oporavak traje oko tri mjeseca, a njega čeka još mjesec i tada će moći opet normalno žvakati.

- Nisam na opraciju išao sa željom da mijenjam estestski izgled. Dosta mi je bilo da ne mogu normalno žvakati i normalno izgovarati neke riječi što je u mom poslu dosta bitno - zaključio je Damir i dodao da ga je ovo cijelo iskustvo još ojačalo.

Naši partneri pišu
Message