Obavijesti

Show

Komentari 8

'Nisu svi Dalmatinci ribari i galebi, neki su opasno zgodni'

'Nisu svi Dalmatinci ribari i galebi, neki su opasno zgodni'
4

Pjevačica u usponu pažnju je privukla pažnju kada je nedavno viđena u društvu šesnaest godina starijeg Ivana Hercega. Rekla je kako se glumac ni na koji način ne petlja u njen posao

VIDEO

Nina Donelli (21) novom pjesmom 'Dalmatino' iznenadila je publiku. Pjevačica u usponu je u spotu Dalmatince, poznate kao  zavodnike, prikazala kao opasne momke, a sebe kao nevinu djevojčicu koja na kraju ipak popusti pod tradicijom sunca, mora i mirisa lavande. 

- U klasičnu ljetnu dalmatinsku pjesmu sam stavila opasne momke jer svi ostali imaju samo sunce, more, galebe i sve je kao lagano i opušteno. U Dalmaciji nisu svi ribari i 'galebi', mnogi su i opasno zgodni momci koje često viđam na svojim nastupima, pa mi se učinilo zgodnim uklopiti ih na ovaj način u spot - objasnila je Nina koja je dodala kako je sada naučila lekciju kako se privlači pažnja.

Pjevačica u usponu pažnju je također privukla kada je nedavno viđena u društvu glumca Ivana Hercega (36). 

- Ivan se ni na koji način ne petlja u moj posao, kao što se ja ne petljam u njegov. I to je sve što ću reći na temu njega - kratko je komentirala Nina. Herceg ne podnosi da se njegov privatni život razvlači po medijima na bilo koji način, stoga su njegove odabranice oduvijek privatan život morale skrivati.

Sve ljubavi fatalnog Hercega: On se s njima samo družio...
Sve ljubavi fatalnog Hercega: On se s njima samo družio...

Zagrepčanin i šesnaest godina mlađa Mariborčanka upoznali su se, kako je rekao izvor za Story, u veljači ove godine putem zajedničkih prijatelja. Otkriva kako je Ivan izrazito pažljiv prema novoj odabranici, te je podržava u svakom segmentu posla.

Prije mjesec dana par je snimljen u jednom zagrebačkom restoranu u poslijepodnevnim satima, nakon čega su se zaputili prema automobilima koji su bili parkirani u blizini. Pritom je Ivan u jednom trenutku obgrlio Ninu oko struka, a prije nego što su se rastali, snažno su se zagrlili.

Donelli je karijeru započela prije dvije godine kada je snimila četiri  pjesme - ‘Šalajdalaj’, ‘Moje tijelo’, ‘Zapalit ću klub’ i ‘Primitivac negativac’, 2017. na CMC Festivalu u Vodicama predstavila je pjesmu ‘Ako ako’. Potom je snimila pjesme  ‘Propala veza’, ‘Bogati tata’, ‘Božić je tu’, ‘Na moj rođendan’ te izdala prvi album pod nazivom ‘Glazba, ljubav, život’.

Ivan Herceg nastavlja karijeru van Hrvatske: Odoh ja u Rusiju
Ivan Herceg nastavlja karijeru van Hrvatske: Odoh ja u Rusiju

Napomenula je i kako joj materijalne stvari nisu toliko važne kao obitelj i ljubav. 

- Naravno da nigdje nije sve savršeno i ima neslaganja, ali mislim da prava ljubav veže ljude zauvijek. To je obitelj - kaže Nina koja je još prošle godine u intervjuima isticala da nije u vezi jer joj nije lako u pretrpani poslovni raspored i brojne nastupe uklopiti i dečka.

Nina se ipak predomislila kada slobodno vrijeme sve više provodi s glumcem koji je za ljubav spreman napraviti sve.

- Spreman sam ići do kraja kada jako zavolim. Odan sam, vjeran, privržen i nema toga što ne bih učinio za osobu koju volim. Mislim da sam u vezi ponekad i prezahtjevan jer dajem sve i potpuno se predajem, što tražim i zauzvrat. - rekao je Herceg jednom prilikom za Story te priznao da u ljubavi ne kalkulira.

Herceg u partnerici, idealnoj ženi i životnoj suputnici traži najbolju prijateljicu.

- Uglavnom tražim osobu s kojom ću podijeliti i dobro i loše, najveće veselje, ali i tugu. Kada to pronađem, znat ću da sam najsretniji čovjek na svijetu - dodao je slavni glumac.

VIDI OVO: 11 bizarnih stvari o masturbaciji!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga