Obavijesti

Show

Komentari 66

Sve ljubavi fatalnog Hercega: On se s njima samo družio...

Sve ljubavi fatalnog Hercega: On se s njima samo družio...
1

Ivan Herceg u 'Dolini sunca' je navodno ljubovao s Nives Čanović, a ove godine na snimanju 'Zlatnih dvora' zbližio se s Anom Majhenić. Glumac se sad poželio vratiti Aniti Dujić

VIDEO

Fatalni glumac publici prvi je put 'zapeo za oko' u filmu 'Pjevajte nešto ljubavno'. Tada mu, čini se, nije mogla odoljeti niti Zrinka Cvitešić.

Iako su ih često viđali zajedno glumac je rekao kako mu je Zrinka najbolja prijateljica s kojom se poljubi, izađe i ode na ručak kao i sa svakim drugim.

Nespes

- Što mogu učiniti da se te snimke ne objave - rekao je kada su ga fotografi uhvatili kako s kolegicom šeta Maksimirom.

Zaigrao je u 'Dolini sunca' u kojoj je navodno zaveo Nives Čanović. Ipak, ljubav nije dugo trajala. Naime, istog ljeta vidjeli su ga kako se ljubi s Žanamari.

- Samo smo prijatelji. Ivan mi je šaputao na uho, nismo se ljubili. Za ruku me držao jer mi je pomogao da prođem kroz gužvu - rekla je tada pjevačica.

U međuvremenu, glumac je promijenio imidž. Ošišao je dugu kosu i nabildao se te krenuo u nove ljubavne pobjede. Glumio je u 'Najboljim godinama', a na njega je tada navodno pala još jedna kolegica iz serije.

Riječ je o Jeleni Perčin koja je tada bila u braku s ugostiteljem Kristijanom Babićem. Viđeni su kako se ljube na dočeku Nove godine.

Danijel Berković/Pixsell

- Netko me vjerojatno vidio kako sam mu čestitala Novu godinu - ispričala je Perčin tada. Od supruga se rastala godinu kasnije.

Nakon nekoliko mjeseci, Hercega je u stanu svoje tadašnje djevojke Tatjane Jurić, kako se tada šuškalo, 'uhvatio' Nikky Vuksan. Voditeljica je tek iduće godine priznala da se zaljubila u fatalnog glumca.

Tatjana Juric

- Nisam od površnih veza i ne ulazim površno ni u jedan odnos. Ivan i ja se tek upoznajemo i odjednom bih trebala komentirati stvari koje se još nisu ni dogodile - rekla je Tatjana.

S Jurić je bio u vezi više od godinu dana. ali je od nje skrivao svoja noćna druženja s Ecijom Ivušić.

Glumac se zbližio s Anitom Dujić, a par je u kolovozu 2015. potvrdio svoju ljubav. Već se šuškalo da su pale zaruke no njihov nagli prekid sve je iznenadio.

Nakon voditeljica, Herceg se ponovo vratio svom starom hobiju - zavođenju kolegica na setu.

Borna Filić/Pixsell

Na snimanju 'Zlatnih dvora' zbližio se s Anom Majhenić, ali niti njihovo druženje nije dugo trajalo. Herceg se sad, kako smo doznali od njegovih prijatelja, poželio vratiti bivšoj djevojci Aniti Dujić, ali ona ga ne želi natrag.

- Ne, ne, nisam ponovno s Ivanom. Ni slučajno - ispričala nam je Anita.

Herceg je u nekoliko navrata ispričao da njeguje tradicionalne vrijednosti te da se veseli ispunjenom životu uz ženu koju voli, a hoće li mu to poći za rukom pokazat će vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu