Obavijesti

Show

Komentari 51

Nives Celzijus hitno će na tečaj njemačkog jer se uskoro seli

Nives Celzijus hitno će na tečaj njemačkog jer se uskoro seli
3

PREDAH Nives (31) ponudili su posao na televiziji u Münchenu. U Bavarsku će se preseliti u listopadu, dok će Dino ostati u Brunejima. Možda se i trajno preseli

VIDEO

Iako su u Njemačkoj već svi zaboravili Dina Drpića (32) i njegovu igru u klubu Karlsruhe, mnogi i danas pamte njegovu vruću suprugu Nives. 


- Nedavno me je zvala producentska kuća i ponudila sudjelovanje u projektu o kojem još ne smijem otkrivati detalje. Ako pristanem, moram poraditi na njemačkom jeziku pa ću zato uskoro krenuti na ubrzani tečaj - rekla nam je Nives. Dodala je kako još nije sigurna hoće li ići u školu stranih jezika ili će je poučavati privatni učitelj. Zbog posla će se zato s djecom preseliti u München.

- U početku ću otići na mjesec ili dva, a onda ćemo vidjeti što je najbolje. Ako bude potrebno, trajno ću se preseliti - govori Nives. 
Spisateljica je oduvijek isticala kako obožava Njemačku. Tako je prije četiri godine htjela snimiti singl na engleskom jeziku i pokoriti njemačke top liste.

- Pjesmu smo već snimili, samo čekamo pravi trenutak da je pustimo u eter - ističe Nives. 

Isto tako, Celzijus je lani, tijekom Europskog nogometnog prvenstva, srčano navijala za reprezentaciju Njemačke. Na Facebooku je tada objavila fotografiju na kojoj, u lepršavoj crnoj suknji i žutoj majici s dubokim dekolteom, pozira s vibratorom u bojama njihove zastave. Nives je i savjetovala žene nogometaša da i one nabave vibrator dok su njihovi muškarci na terenu. Ali Njemice je nisu stigle poslušati jer je njihova reprezentacija izgubila u polufinalu od Talijana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin