Show

Komentari 70

Nives Celzijus i Karleuša dan su posvetile tjelovježbi, u bikiniju su izvodile prave 'vratolomije'

Nives Celzijus i Karleuša dan su posvetile tjelovježbi, u bikiniju su izvodile prave 'vratolomije'

Nakon što je Nives Celzijus na Obonjanu uz bazen snimila video u kojem izvodi most, samo nekoliko sati kasnije učinila je to i Jelena Karleuša kraj svog bazena

Društvene mreže bruje o navodnom 'Instagram meču' Nives Celzijus (39) i Jelene Karleuše (42).

POGLEDAJTE VIDEO:  

Naime, srpska pjevačica na Instagramu je prije petnaest sati objavila dvije fotografije koje su skupile više od 67 tisuća lajkova i 310 komentara s hvalospjevima njezinu stasu, a u kojima se isteže i zauzima iste poze kao Nives samo nekoliko sati ranije. 

Uz onu na kojoj izvodi most, dodala je i drugu fotografiju na kojoj je izvela prilično zahtjevan bočni plank. Inače, ovo je vježba za jačanje bočnih trbušnih mišića i održavanje ravnoteže. Pomaže u smanjivanju masnih naslaga oko trbuha, pri oblikovanju nogu, stražnjice, ramena i ruku. Pokušavate li ga izvesti prvi put, budite oprezni i pripazite na položaj tijela. Glavu biste, kažu specijalizirani portali, trebali držati u ravnini s ostatkom tijela kako biste izbjegli ozljede vrata. Uz to, ne biste smjeli spuštati kukove jer vam tad kralješnica neće biti u ravnini s ostatkom tijela. 

Stručnjaci savjetuju da početnici u bočnom planku ostaju 10 sekundi u 3 serije na svakoj strani. Onima koji mogu izdržati duže od 10 sekundi preporučuje se odraditi 30 sekundi u 2 serije sa svake strane, a iskusni u tom položaju mogu ostati 60 sekundi u jednoj seriji za svaku stranu.

Sad kad smo to rekli, vratimo se Nives. Ona je na Obonjanu samo nekoliko sati nakon objave Jeleninih fotografija, možda iz čistog gušta, a možda i kao novi izazov Karleuši, izvela špagu kojom je zadivila neke pratitelje.

- Dobro jutro, lipa.Svaka čast. Ja sam trenirao taekwondo u Policijskom klubu tri i pol godine. I vjeruj, falilo mi je jedno 30 centimetara i više do špage. Uživaj, kraljice - napisao joj je jedan od obožavatelja. 

Pjevačicama se svakako treba čestitati na gipkosti, izdržljivosti i dobroj volji da svoje profile na društvenim mrežama koriste kako bi promicale zdrav život.

No u slučaju da je, kako su već neki počeli nagađati, ovdje riječ o dvoboju, zanima nas koja je vama bolje izvela most.

GLASUJTE U ANKETI: