Obavijesti

Show

Komentari 73

Nives Novu dočekala u bolnici, a Lana je otputovala u Maroko

Nives Novu dočekala u bolnici, a Lana je otputovala u Maroko
1

Naše zvijezde oglasile su se na društvenim mrežama i poželjele svojim pratiteljima sve najbolje u 2017. godini. Dok su jedni Novu dočekali na pozornici, drugi su završili u bolničkom krevetu

VIDEO

Dok je većina domaćih zvijezda Novu godinu dočekala radno, Nives Celzijus je 'najluđu noć u godini' provela u bolnici. Naime, pjevačica i spisateljica je jučer na Instagramu objavila kako ide liječniku.

- Imala sam plan malo ljepša i sređenija ući u ovu novu , ali ispalo je i malo drugačije. Ipak, osmijeh je tu, a to je najbitnije. Želim vam najsretniju Novu godinu, mili moji - napisala je Nives, a komentatori su joj zaželjeli brz oporavak.

Maja Šuput pratiteljima je poželjela 'zdravlja, sreće i ljubavi u 2017. godini.

Čestitku je uputila i Pamela Ramljak.

- Evo prođe još jedna godina, ja osobno ću je pamtiti do kraja života kao jednu od najljepših do sad. Želim svima sretnu Novu Godinu, prvo puno zdravlja, ljubavi a drugo sve dođe na svoje… Provedite se lijepo večeras, muškarci čuvajte svoje bolje polovice, a cure želim vam da večeras zasjate punim sjajem - napisala je pjevačica.

Severina i Igor Kojić pratiteljima su poslali zajedničku čestitku. Inače, pjevačica je na novogodišnju noć nastupala u crnogorskom Baru.

 

Srećna nova 2017. ☄️

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on

Violončelist Luka Šulić pratiteljima je 'sve najbolje' zaželio iz Ljubljane.

 

Happy 2017!!! Wish you all a lot of #love, #health and #happiness!❤🎉🥂

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Nina Badrić nastupila je u Dubrovniku.

- Najdraži….Želim vam da ste zdravi. Mirni u srcu. Spokojni u duši. Želim da vam 2017-ta oduzme dah od ljepote. Da vam donese tisuću predivnih trenutaka koji će vas ostaviti bez daha svojom ljepotom. Želim da vam svaki dan bude Nova godina jer svaki dan i jest novi početak i nova prilika. Ostavite u ovoj sve ono što vas sputava da budete originali u svojoj osobnosti. Budite hrabri! Sanjajte najluđe snove i hrabro krenite graditi svoju sreću. Ne bojte se! Bog čuva hrabre. Volim vas neopisivo (a vi znate koliko vas je). Hvala vam što dajete smisao moga postojanja i što me toliko dugo 'kupate' nepatvorenom i čistom ljubavlju! Grlim vas svim dobrim koje imam u sebi! Sretna vam 2017-ta!!!! P.S. Idemo na najjače - napisala je Nina.

Neki su ipak 'uhvatili' slobodno vrijeme pa se zaputili u toplije krajeve. Lana Jurčević javila se iz dalekog Maroka.

- Sjela na koju minutu (ja sam ova mala crna fleka na stepenicama :-) da vam se zahvalim na još jednoj godini koju ste proveli uz mene… Usrećivali ste me na toliko različitih načina i hvala vam što ste mi dali priliku da se i ja vama približim, pa makar i kroz Instagram.. Ovo je bila godina, kao i svaka, puna uspona i padova. U prvom sam uživala, a u ovom drugom rasla, sazrijevala i jačala. Nadam se da ćete mi dati priliku da se i ubuduće družimo, učimo jedni od drugih i ovaj svijet učinimo barem malo boljim mjestom. Iako sam sad miljama daleko od vas, znajte da ste svejedno blizu mog srca - napisala je Lana.

Lidija Bačić otputovala je u Beč. Pjevačica se oglasila na Instagramu i zaželjela pratiteljima sve najbolje u 2017. godini.

 

Sretna 2017

A photo posted by Lidija Bačić🎤 (@lidijabacic_lile) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama
Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu