Obavijesti

Show

Komentari 58

Nives pokazala previše, a Lidija oblinama zavodila sve u publici

Nives pokazala previše, a Lidija oblinama zavodila sve u publici
22

Uoči 11. po redu CMC festivala prisjećamo se estradnih nestašluka u Vodicama. Neke od sočnih incidenata javnost je jako dobro zapamtila

VIDEO

Baš kad se pomisli da im više ništa ne može pasti na pamet, natjecatelji sve iznenade. Nastupi u Vodicama glazbenicima su itekako bitni pa se zato bore za titulu ‘najupečatljivijeg’.

Početak lipnja za glazbenike iz regije odavno je rezerviran. Znaju da će cijeli vikend provesti u Vodicama, vrckajući se po pozornici.
Za 11. Croatian Music Channel (CMC) festival, koji s programom počinje u petak, 7. lipnja, organizatori su najavili Severinu (47), koja bi taj dan trebala zabavljati publiku. Dan poslije nastupit će 40 izvođača, pjevat će po abecednom redu. 

Poreč: Severina i Mia Dimšić otvorile Rise Up Festival

Svake godine izbije 'incident' po kojem natjecatelji, ali i publika zapamte CMC. A kakvi bi onda bili glazbenici kad bi razočarali posjetitelje. Isprva su to bili slučajni padovi ili uklizavanja po pozornici, zaplitanje o žice mikrofona ili zaboravljanje teksta, a onda su se 'apdejtali'. 

Više im nije strano ni poljubiti se na pozornici. I to ne samo prijateljski u obraz nego u usta. Tako su se 2015. 'zaigrali' voditelj Dalibor Petko (41) i Lana Jurčević (34). Pjevačica je prije 'vrućeg' nastupa s pjesmom 'Ludo ljeto' poljubila Petka, kojem je to već postala tradicija. Na istoj pozornici već su ga ljubile Jelena Rozga (41) i Maja Šuput (39), a publika je s jednakim žarom vrištala i pljeskala. 

Neki su si dali truda pa razmišljali o tome kako odmoriti noge od visokih potpetica. Tako su pjevačicu i spisateljicu Nives Celzijus (37) dovezli u košari vatrogasnog vozila. Oduševila je okupljene i modnim izričajem koji, kao i obično, nije razočarao. U crnom pripijenom bodiju i kratkoj kožnatoj jaknici skakutala je po pozornici, a prošle je godine ipak odabrala nešto drukčiji stajling. Doduše, nije se toliko odmaknula od svoga zaštitnog znaka - dekoltea. Zelena haljina činila se pravi odabir jer je istaknula Nivesinu liniju, ali na kraju večeri bila je 'promašaj'. Budući da su na pozornicu bili postavljeni ventilatori, maknuo se dio haljine i pokazao njezino međunožje, ali to nije zaustavilo pjevačicu da zapjeva 'Jen’, dva, tri'. 

- Nives, došla si gola? Nije te bilo strah da će se sve vidjeti - zapitkivali su pjevačicu čim se krenula spuštati s pozornice. Ali ona je sve to negirala. Pojasnila je da je nosila rublje, ali kako joj je drago što je razgolitila maštu prisutnih. I grudi su joj povremeno bile nestašne, ali brzo ih je dovela u red. 

Kako ne bi prošlogodišnji CMC ostao upamćen isključivo po Nivesinoj haljini, potrudio se Tonči Huljić (57) i bend Madre Badessa. Na finale jubilarnoga desetoga glazbenog festivala, koji je okupio trideset i sedam izvođača, donijeli su pečeno janje. 

- Odlučio sam i ja vas počastiti - rekao je Huljić, a njegovi “asistenti” dijelili su hranu publici. 

- Već kad mi nudiš jesti, daj da izaberem komad koji volim - govorio je gospodin u prvim redovima boreći se za slastan zalogaj. 

Huljić je osvojio nagradu za izuzetan autorski doprinos, pa su ga fanovi opkolili nakon završenog nastupa. Žicali su “selfie”, a neki su ga iznenadili. 

- Donijeli ste papir i olovku? Pa to je divno. Mislio sam da je danas to izumrlo - komentirao je Huljić shvativši da fanovi ne žele samo sliku već i autogram. 

Lidija Bačić Lille (33) osigurala se i na svoj nastup ponijela kišobrane, ako ne daj Bože zatreba. U vrućim hlačicama izvijala je bokove, a iako se predstavila s pjesmom 'Tri minute', istaknula je kako je nemoguće zaljubiti se u tri minute. 

- To kod mene ne prolazi. U tri minute možeš svašta, ali ljubav u to ne spada. Možeš, recimo, napisati dobru pjesmu kad ti dođe inspiracija - rekla je Lille. 

Svatovska pjevačica Maja Šuput Tatarinov (39) na jednu noć bila je samba plesačica. Kroz sivu haljinu nalik na ribarsku mrežu vidjela joj se guza, ali nju to nije uopće diralo. Dapače, još više se izvijala na pozornici i plijenila pažnju. Oni koji su bili dovoljno sretni da budu u prvom redu nisu je prestali fotografirati kako bi imali uspomenu. Pernatu kreaciju na glavi očito je dobro učvrstila s obzirom na to da je neometano 'nabijala' štiklicama po bini. 'Ne lomi mi srce, lomi mi krevet' stihovi su koje je pjevačica učila publiku. 

Danijela Martinović (47) publici je priznala kako 'Voli barabu', a ta je pjesma postala pravi ljetni hit. Na bini je imala plesače, a jednog je u nekoliko navrata uhvatila za stražnjicu. Kad je shvatila kako publika na to odlično reagira, ponovila je još nekoliko puta. Ipak, nije uspjela ukrasti onoliko pažnje koliko je to pošlo za rukom Indiri Levak (45).

Kad je 2010. godine nastupala na festivalu, odjenula je kostim boje kože, a on je bio ukrašen raznim bliještećim perlicama. On joj je istaknuo sve obline pa su se iz dekoltea nazirale bujne grudi. Uski kostim istaknuo joj je i stražnjicu. Golišavih nogu Indira je energično skakala po pozornici i zabavljala publiku. Fanovi su tada prigovorili kako joj se zbog uske kreacije vidio celulit, a onda je odgovorila da ga nema jer stalno trenira. 

Tvoje lice ne zvuči poznato: Indira pretjerala s botoksom
Tvoje lice ne zvuči poznato: Indira pretjerala s botoksom

- Vježbam pet puta na tjedan i, iako mi je to u početku bila muka, sad sam se navikla na zdrav život - rekla je svojedobno. Govorila je i kako je smršavjela 13 kilograma zbog UN dijete, prehranu je reducirala, a pije i puno tekućine. Tad je istaknula kako je napokon zadovoljna svojim tijelom, a otkrila je i u čemu je tajna dobrog izgleda. 

- Tajna je u unutarnjem osjećaju sreće i ponosa na samog sebe - rekla je. 

Da ne bi netko slučajno zaboravio kako je nekoć bila odlična balerina, pjevačica Jelena Rozga tu i tamo napravi određenu akrobaciju na bini. Onda krenu salve pohvala na račun njezina izgleda, napisi o tome kako je i u 41.-oj i dalje takva 'bomba' i slično. Koreografiju iz spota za pjesmu 'Nirvana' ponovila je na pozornici CMC-ja i tako publici dokazala da ništa nije namješteno, kako su zlobnici govorili. 

Zadarski grdelin Mladen Grdović (60) tvrdio je 2014. kako nije popio ni kap alkohola prije nastupa. Budući da je Nives te godine došla na festival na magarcu, on je postao prava atrakcija pa se s njime slikao i Grdi. Tada je hit bila njegova pjesma 'Crveni Ferrari' pa su njegovi plesači i on odjenuli crvene majice sa znakom marke automobila Ferrari. 

- Ako pije Ferrari, pijem i ja - govorio je Grdi publici, a oni su mu od srca pljeskali. 

Nezapaženo nije prošla ni Ava Karabatić (31) koja je 2012. bila jedna od miljenica publike jer je sudjelovala u reality showu 'Survivor'. Tada se pojavila i na pozornici. Doduše, nije zapjevala, ali je imala značajnu ulogu u nastupu Bepa Matešića i Davida Ricova. Čak su je i bacali u zrak po pozornici. Pojavila se kao posebna gošća iznenađenja, a dečki se od nje nisu odvajali cijelu noć. 

PRIJE 26 GODINA POGINUO JE DRAŽEN. Ovih 10 fotografija pokazuju kakav je zapravo bio čovjek

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju