Show

Komentari 45

Nives pozirala u grudnjaku i sve zbunila dubokoumnom objavom

Nives pozirala u grudnjaku i sve zbunila dubokoumnom objavom

Ponekad nam se isprepletu ulomci, ponekad i poglavlja. Često nisu ugodna. Ali takve su bajke. Moramo imati i negativce kako bismo uvidjeli razliku između dobra i zla, poručila je Celzijus

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus (39) objavama na društvenim mrežama redovito mami uzdahe pratitelja. Gotovo svaka objava joj je u provokativnim modnim kombinacijama ili kupaćim kostimima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj put je to fotografija na kojoj pozira u bež grudnjaku, preko kojega je nabacila samo košulju.

Osim zanosnih oblina koje vire iz grudnjaka, njezine pratitelje je privukao opis fotografije.

- Ponizna, shvaćam da ne pripadaju svi ljudi mojoj priči, kao ni ja njihovoj, ali respektiram njihov narativ. Ponekad nam se isprepletu ulomci, ponekad i poglavlja. Često nisu ugodna. Ali takve su bajke. Moramo imati i negativce kako bismo uvidjeli razliku između dobra i zla. Nerijetko su pretanke linije. A ja znam da ću ponizno prihvatiti sve te različitosti kojeg god predznaka bile, jer priče i moraju biti drukčije kako bi moja bila jedinstvena. No također ću neskromno odbiti i suvišne retke jer biram biti kreator vlastite bajke -  napisala je Nives.

'Bravo za opis', 'Samo ti gazi svojim putem', 'Hvala ti na lijepim riječima', 'Ženo, ti si najbolja', 'Svaka točna' - složile su se pratiteljice u komentarima.

Najčitaniji članci