Show

Komentari 59

Nives su grudi poslužile kao stalak: 'Imaš cicke, imaš sve'

Nives su grudi poslužile kao stalak: 'Imaš cicke, imaš sve'

Oš jastuk, oš naslon za ruke, oš stalak za grickalice koji je uvijek pri ruci... Imaš cicke, imaš sve, napisala je u opis fotografije na kojoj su fanovi imali priliku vidjeti kako su joj grudi zaista poslužile kao stalak za grickalice

I baš kada su njezini obožavatelji na društvenim mrežama pomislili kako su vidjeli sve, Nives Celzijus (38) uspjela ih je ponovno iznenaditi.

Pjevačica je ovaj put pozirala u nešto ležernijem izdanju. Sjedila je na kauču i gledala televiziju, no i sada je osebujne atribute 'izbacila' u prvi plan.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Oš jastuk, oš naslon za ruke, oš stalak za grickalice koji je uvijek pri ruci... Imaš cicke, imaš sve - napisala je u opis fotografije na kojoj su fanovi imali priliku vidjeti kako su joj grudi zaista poslužile kao stalak za grickalice.

Objava je u kratkom roku prikupila gotovo 20.000 lajkova, a nije nedostajalo komentara oduševljenih pratitelja.

Bivša radijska voditeljica, Ecija Ivušić (33), našalila se na svoj račun pa je poručila Nives: 'Zato ja nemam ništa'.

Fotografiju je komentirala i najstrastvenija navijačica, Ivana Knöll (26), koja je bliskoj prijateljici napisala: 'Njami'.

'Žena kakve nema, majka, ljepotica, svaka čast', 'Predivna si, 'Žena s genijalnim smislom za humor, kud ćeš bolje', još su neki od komentara na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci