Obavijesti

Show

Komentari 54

Nižetić zbog 'viroze' na HTV-u nije pjevao, a u Njemačkoj jest

Nižetić zbog 'viroze' na HTV-u nije pjevao, a u Njemačkoj jest
5

Alen Nižetić je 28. siječnja trebao nastupiti u HTV-ovoj emisiji 'Zvijezde pjevaju'. No u posljednji trenutak je otkazao nastup i umjesto u showu zapjevao u Esslingenu

VIDEO

Alen Nižetić (40) nije mogao pjevati cijelu večer, koliko je bilo predviđeno, jer ga je boljelo grlo. Zato je u 22 sata samo pozdravio goste i otpjevao ‘Dalmacijo’. No publika je ipak bila oduševljena, rekao je Željko Grljušić, predsjednik udruge 'Dica Dalmacije' i organizator Dalmatinskih večeri  u Esslingenu u Njemačkoj. 

Alen je ove subote, 28. siječnja, trebao nastupati u HTV-ovoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' s radijskom voditeljicom Tamarom Loos (25). No umjesto u showu, splitski pjevač zapjevao je u Esslingenu. Urednik Kontakt programa HTV-a Mario Sedmak rekao nam je da im je Nižetić u posljednji trenutak otkazao nastup jer se razbolio. To nam je rekao i direktor Nižetićeve diskografske kuće Scardona Branko Paić.

- Nažalost ima virozu, a povišena temperatura ga je iscrpila - ispričao je Paić Alena.

Nižetića je u showu zamijenio prateći vokal Vladimir Pavelić Bubi. Vinko Coce, koji je bio zvijezda Dalmatinskih večeri, također nam je potvrdio da je Nižetić pjevao s njim u Esslingenu.

- Bilo je prekrasno pjevati pred 1200 ljudi. Pogotovo zato što su novac od koncerta dobila bolesna djeca. Osim mene, publiku su raspjevali Nižetić i klapa Split. Feštali smo do dva sata poslije ponoći - otkrio nam je Coce.

Nižetić je cijeli vikend nedostupan za komentar, kao i njegova partnerica Tamara. Grljušić, organizator koncerta u Njemačkoj, nije želio reći koliko su Alenu platili za nastup. Nižetić po emisiji u 'Zvijezde pjevaju' dobije 7500 kuna. Njegov nastup u Esslingenu najavljen je još u listopadu. Iz svega proizlazi da Alen nije bio iskren prema javnoj televiziji, gledateljima i partnerici Tamari.

Ipak HTV s njim neće raskinuti suradnju.

- Nećemo provjeravati je li Nižetić bolestan. Pjevat će u sljedećoj emisiji, a za prošlu, u kojoj nije pjevao, neće dobiti honorar - kaže glasnogovornica HTV-a Dorotea Lazanin Jelenc.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...