Obavijesti

Show

Komentari 8

Nizozemski DJ Afrojack dolazi na festival Ultra Europe u Split

Nizozemski DJ Afrojack dolazi na festival Ultra Europe u Split
1

Nizozemac je danas jedan od najpoznatijih DJ-a današnjice, koji je surađivao sa svjetski poznatim glazbenicima poput Pitbulla, Ne-Ya, Beyonce i Davida Guette

VIDEO

Nick van de Wall, poznatiji kao Afrojack nizozemski je DJ i producent marokanskih korijena. Rođen je 9. rujna 1987. godine u Spijkenisseu u Nizozemskoj.

Danas je jedan od najpoznatijih DJ-a današnjice, koji je surađivao sa svjetski poznatim glazbenicima poput Pitbulla, Ne-Ya, Beyonce i Davida Guette.

Do 2010. godine nije bio toliko popularan u međunarodnim krugovima – svirao je u klubovima u Nizozemskoj. Onda je u srpnju 2010. godine sudjelovao u Essential Mix za britanski BBC Radio 1, tjednom radijskoj emisiji koja se emitirala u večernjim satima i počeo je njegov uspon prema svjetskoj slavi.

Vrhunac karijere

Godina 2011. bila je burna za Afrojacka. Postao je planetarno popularan zahvaljujući hitu 'Take Over Control', koji je doživio platinastu nakladu u SAD-u. Od tog trena jedan je od vladara svjetskih ljestvica dance glazbe.

Nadalje, surađivao je s Pitbullom i Ne-Yom na hitu 'Give Me Everything', koji se do danas prodao u više od 5 milijuna primjeraka te s Beyonce na hitu 'Run the World'.

Godine 2011. je bio nominiran za glazbenu nagradu Grammy za remiks hita 'Collide' Leone Lewis, a nagradu je osvojio za remiks Madonnine pjesme 'Revolver' i kao ko-producent hita 'Look At Me Now' Chrisa Browna.

Tu iznimno uspješnu godinu završio je kao sedmi DJ svijeta u izboru časopisa DJ Mag.

Godina 2012. također je bila uspješna zbog singlova 'Can't Stop Me' i 'Rock The House', koji je nakon 3 dana zasjeo na broj jedan ljestvice Beatport, što je jedan od najbržih dolazaka na broj jedan te ljestvice ikad.

Iste je godine krenuo na turneju Jacked po SAD-u, koja je rasprodana u rekordnom roku, a zatim s prokušanim receptom osvaja Europu, s rasprodanim nastupima tijekom sedam ljetnih tjedana. Bio je i jedan od headlinera Ultra Music Festivala u Miamiju, a nastupao je i na brojnim drugim glazbenim festivalima.

Godinu 2012. završio je na devetom mjestu ljestvice DJ Mag top 100.

Afrojack vodi izdavačku kuću Wall Recordings za koju su potpisali mnogi nizozemski DJ-i poput Rehaba i Sidney Samsona.

Zaveo je i Paris Hilton

Glazbenik čiji su najveći hitovi 'Take Over Control', 'Rock The House', 'Can't Stop Me', 'Lunar', 'Tequila Sunrise', osim osvajanjem top ljestvica, može se pohvaliti i zavodničkim uspjesima.

Nizozemac je naime bivši dečko Paris Hilton.

Najveća DJ imena samo na Ultra Europe u Splitu

Afrojack je jedan od velikana koji će nastupati na festivalu Ultra Europe od 11. do 13. srpnja u Splitu. Riječ je o još čak 10 vrhunskih svjetskih glazbenih zvijezda, a među njima je i Tiësto. Pridružit će im se i Carl Cox, Blasterjaxx, Hardwell, David Guetta, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero te W&W. 

Ulaznice za festival možete kupiti na www.mondo.hr i u Tisak Media centrima. Pri kupnji je potrebno predočiti osobnu iskaznicu ili putovnicu, a isto će biti potrebno i na ulazu na festival. Također, jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice, koja za sva tri dana festivala stoji 755 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško