Show

Komentari 15

Duje Ćaleta Car u tajnosti oženio dugogodišnju djevojku Adrianu?

Duje Ćaleta Car u tajnosti oženio dugogodišnju djevojku Adrianu?

Par se navodno vjenčao u strogoj tajnosti, tek u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Zaruke su objavili pred tri mjeseca, a Duje i Adriana iščekuju i prvo dijete

Dubrovački dnevnik objavio je kako su iz 'neslužbenih, ali pouzdanih izvora' saznali da su nogometaš Duje Ćaleta Car (24) i njegova zaručnica, pravnica Adriana Đurđević (29) rekli sudbonosno 'da'. Niti Duje niti Adriana nisu javno potvrdili jesu li se vjenčali ili ne, ali anonimni izvor tvrdi da su imali skromnu svadbu na terasi Revelina u Dubrovniku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svoje zaruke objavili su pred tri mjeseca, a ubrzo nakon toga par je otkrio kako im je na putu prinova. Izjavili su da već znaju spol bebe, ali da to za sada žele zadržati za sebe.

- Svakako planiramo ozakoniti svoju vezu, ali vidjet ćemo kakve će nam biti mogućnosti s obzirom na pandemiju i situaciju u kojoj se cijeli svijet nalazi. O detaljima ćemo razmišljati kada za to dođe vrijeme - rekla je ranije ove godine Adriana za Story.

Par je veoma uzbuđen što će uskoro postati roditelji, a Adriana je rekla kako ju je Duje jako razmazio, sve otkad mu je otkrila da je trudna.

Najčitaniji članci