Obavijesti

Show

Komentari 32

Nogometaš i misica: Vidina Ivana jedva je preživjela bolest

Nogometaš i misica: Vidina Ivana jedva je preživjela bolest
10

Domagoju sam prvome javila da sam pobijedila na izboru za Miss Hrvatske, rekla je missica Ivana Gugić nakon pobjede. Par je dobio i sina, ali onda je Ivana iznenada završila u bolnici...

VIDEO

Upoznali smo se u zagrebačkom noćnom klubu. Domagoj me osvojio iskrenošću, rekla je na početku veze s nogometašem Domagojem Vidom (29) bivša Kraljica Hrvatske Ivana Gugić (25). Neki bi rekli ' tipičan par', nogometaš i manekenka ubrzo su postali nerazdvojni te su danas oženjeni i imaju sina Davida (2). No njihova veza imala je i turbulencija...

Prije veze s Ivanom, Domagoju je, unatoč kojoj gluposti, karijera bila u uzlaznoj putanji. Za njega su se zanimali mnogi europski velikani, ali Domagoj je tipični Slavonac. Veseljak. I čovjek koji je popio najskuplje pivo na svijetu...

Naime, u rujnu 2012. Vida je s Dinamom putovao na Kup utakmicu u Vrsar. Iz vica je, prema vlastitim riječima, u klupskom autobusu otvorio pivo. Tadašnji trener 'modrih' Ante Čačić na to je poludio i odmah ga izbacio iz autobusa, a klub ga je kaznio sa čak 100.000 eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-  Sve je istina, samo, nisam pio. Bili smo na putu na utakmicu, nisam razmišljao o posljedicama. Otvorio sam limenku piva iz vica, a trener Ante Čačić se toliko šokirao da je odmah najavio kaznu. Od tada se više ne šalim na taj način - rekao je Vida, kojeg je koji mjesec kasnije voditelj Tarik Filipović 'mamio' pivom.

No taj incident mu nije previše naškodio. Ubrzo je, početkom 2013. potpisao za Dinamo Kiev, a onda je, tijekom jednog odmora u Zagrebu, upoznao Ivanu. I ljubav se rasplamsala. Metkovka, u to vrijeme prva pratilja Miss Dalmacije, gradila je manekensku karijeru, a svaki slobodan trenutak koristila je za posjet Ukrajini. 

- Znam pravila igre i što je zaleđe, ali nogomet me ne zanima. Čak ni zbog dečka ne gledam utakmice, govorila je tada Ivana, koja je i prije Domagoja ljubila nogometaša - tadašnjeg igrača Hajduka Danijela Stojanovića.

Facebook

A kad nije bila u Kijevu, u Hrvatskoj je nastupala po izborima za miss. Čak je 2014. proglašena Kraljicom Hrvatske. Iako je od početka bila favoritkinja žirija, Ivana je tada rekla kako nije očekivala pobjedu. Prva joj je na kruni čestitala majka, a Domagoj, zbog obaveza u klubu, nije mogao prisustvovati izboru. 

- Njemu sam prvome javila da sam pobijedila na izbor. Zbog njega sam i počela učiti ruski - rekla je tada Ivana. 

Kraljica Hrvatske Kraljica Hrvatske Kraljica Hrvatske

Ali, veza na daljinu nije bila ono što je zaljubljeni par htio. Ivana je uskoro preselila Domagoju i ostavila se manekenstva. 

- Smirio sam se, super mi je u vezi. Treniram i radim i to bolje nego ikad prije - s oduševljenjem je zbog toga pričao nogometaš. 

Ubrzo se dogodio i najsretniji dan u njihovim životima. U rujnu 2015. dobili su sina Davida. Ivana je rodila carskim rezom, a cijelo vrijeme uz nju je bio njen Domagoj. Odluku da se posveti obitelji nikad nije zažalila.

- Titule 'Kraljice' sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako se on rodio. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe. David je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas. Polako počinje hodati, izgovarati prve riječi, uživamo gledajući ga. Maksimalno sam se posvetila njemu, od 0 do 24 sata sam mama i uživam  - rekla je nakon rođenja sina Ivana.  Kako im je sve u životu tada bilo idealno, par je napokon imao vremena i za organizaciju dugo planirane svadbe. Dalmatinka i Slavonac za vjenčanje su odabrali romantičnu Istru. 

Bračni par zavjete je izmijenio u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada. Na svadbi je bio prisutan i njihov sin David.

Nakon što su izmijenili zavjete, uz vesele taktove Slavonia benda, mladenci su se sa uzvanicima uputili se na proslavu u umaški hotel Kempinski. Romantični ugođaj upotpunile su bijele golubice koje su mladenci iz bijelog kaveza u znak ljubavi i mira pustili u let. Svi gosti s mladencima su na crkvenim stepenicama zapjevali staru slavonsku 'Garavušo garava'.

Život im je u tim trenucima izgledao idealno. Domagoj je igrao sve bolje te je privlačio sve veću pažnju europskih klubova, dok je Ivana uživala u ulozi majke i supruge. No jedan dan sve se to umalo promijenilo. Ivana je zbog jakih bolova u trbuhu naglo završila u bolnici. Poslali su je u  Sveti Duh na pretrage. Liječnici su otkrili da joj je bakterija Escherichia coli ušla u krv, zbog čega je dobila sepsu. U bolničkom je krevetu provela deset dramatičnih dana, a još pet dana nakon toga išla je svakodnevno u bolnicu. 

- Jedva sam ostala živa. To mi je bilo najgore iskustvo u životu. Nikad prije nisam bila u bolnici osim zbog porođaja - potvrdila nam je kasnije Kraljica Hrvatske iz 2014. godine. Svaki dan su joj u posjet dolazili suprug, roditelji i prijatelji kako bi joj skratili vrijeme liječenja.

- Kako sam danima ležala u bolnici, promatrala sam odjel. Gledala sam te starije ljude kako im vrijeme sporo odmiče bez televizora. Zato sam ih odlučila donirati - rekla je Ivana, koja je kasnije, iz zahvalnosti, bolnici poklonila 11 televizora,

Danas je opet sve idealno, samo što par uživa na drugoj lokaciji. Vida je nedavno napustio hladnu Ukrajinu i potpisao za turski Bešiktaš, a s njim su tamo, naravno, njegovi Ivana i David. Iako ne voli nogomet otišla ga je bodriti na Euro u Francusku, a možda se odluči i ovog ljeta zaputiti do Rusije...

 

VIDI OVO: Na internetu osvanule Beyoncine gole fotke!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?
NOVA GENERACIJA

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?

Ah, ti Millennialsi. To je generacija koja nameće trendove, stoga je i među najvećim potrošačima, pokazalo je istraživanje agencije Pew Research. Obuhvaća sve rođene između 1980. i 2000. godine

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?
FOTOSTARENJE

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?

Mnogi misle da je kožu potrebno mazati zaštitnom kremom samo kada su na plaži, no sunce oštećuje kožu i pri svakodnevnom izlaganju. Zato se trebate zaštititi i pri najmanjem izlasku na sunce, čak i za oblačnih dana
Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae
PROMO

Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae