Show

Komentari 4

Nogometaš Ryan Giggs varao ženu pa ostaje bez sponzora

Nogometaš Ryan Giggs varao ženu pa ostaje bez sponzora

Supruga nogometaša, Stacey Cooke, stala je uz svog supruga. Ona ne vjeruje da je bio u vezi s njezinom šogoricom Natashom. Uvjerena je da joj želi oteti muža

Marketinški stručnjaci najavljuju da će Ryan Giggs (37) ostati bez sponzorskih ugovora kojima je zgrnuo 283 milijuna kuna jer je varao ženu baš poput Tigera Woodsa (35). Tvrtka Reebok, s kojom Giggs ima ugovor vrijedan 167 milijuna kuna, ne odgovara na pitanja hoće li zadržati svojeg manekena. Uz nogometaša je zato, za razliku od Tigerove Elin (31), stala supruga Stacey (32).

Ona ne vjeruje u tvrdnje šogorice Natashe (28) da je s Ryanom od 2003. u vezi. Natashin istup otvorio je i pitanja o očinstvu sina kojeg je rodila 2006., dva mjeseca prije rođenja Ryanova i Staceyna sina. Rhodri Giggs (35) nije povjerovao bratu da je Natasha sve izmislila.

- Zašto bi učinila tako nešto?! Ne vjerujem ti ni riječ! Ti si lažov - urlao je Rhodri na Ryana.

Telefon je uzela Stacey, zavrištala da to nije istina i da ne vjeruju Natashi. Bratova žena je progovorila nakon što je zastupnik u parlamentu Giggsa imenovao kao nogometaša o čijoj se aferi sa zvijezdom BB-a Imogen Thomas (28) piše na Twitteru. Nogometaš je od suda tražio i dobio “superzabranu” koja medijima onemogućuje objavljivanje njegove ljubavne afere. “Superzabrane” stoje oko 500.000 kuna i tko ih prekrši može ići u zatvor. Natasha Giggs tvrdi kako je ovih dana razgovarala s nepoznatom ženom koja je također spavala s Ryanom

'Natasha mi dugo želi oteti muža'

Stacey Giggs ne vjeruje Natashi jer godinama misli da je zaljubljena u Ryana. Bliski izvori kažu da su Stacey šogoričine izjave o tajnoj vezi učvrstile u uvjerenju da joj pokušava preoteti muža.Stacey je Ryanu oprostila što ju je varao s Imogen Thomas. Rekla je da je pogriješio, ali ne želi da Imogen pobijedi. Par ima djecu Liberty (8) i Zacharyja (5).

Naganjala je Tigera palicom?

Dan nakon što je objavljeno da vara suprugu Elin s Rachel Uchitel, golfer Tiger Woods džipom se zabio u ogradu, hidrant i drvo pokraj svoje kuće. Šuškalo se da je bježao od Elin koja ga je naganjala s golf-palicom. Mnoge su žene progovorile o aferama s Tigerom, a neke su bile trudne i pobacile. Elin je rastavom od Tigera dobila 507 milijuna kuna.

Rachel Uchitel

1. Mediji su otkrili aferu s Rachel Uchitel

2. Javilo se još desetak golferovih ljubavnica

3. Izgubio je brojne sponzorske ugovore

4. Elin se rastala od njega i uzela mu milijune

5. Vratio se na čelo svjetskoga golfa

Imogen Thomas

1. Na Twitteru se piše o aferi Imogen 
i nogometaša

2. Giggs je ishodio 'superzabranu'

3. Proziva ga zastupnik u parlamentu

4. Šogorica progovara o tajnoj vezi

5. Javlja se još jedna ljubavnica

Najčitaniji članci