Obavijesti

Show

Komentari 2

Nominirana Vita 'udarila' plakati, Goran ostao 'cool'

Nominirana Vita 'udarila' plakati, Goran ostao 'cool'
1

Odlična atmosfera vladala je u kući nakon nominacija. Ipak, Vita se doimala poprililčno šokiranom, dok je Goran, kako kaže, 'znao'

VIDEO

Iako su, kako kažu, bili skeptični prema tjednom zadatku, stanari BB kuće na kraju su ga ipak uspješno izvršili. Prošli tjedan slavili su stanarku Vitu i njezino kraljevstvo "Velika Vitanija". Mnogima se to nije svidjelo, ali Vitina "arogancija" na kraju im je uvećala nagradu za 100.000 kuna i sad iznosi 185.000 kuna.
Stanari "tajne" kuće, Stjepan i Valentino priznali su kako im se jako sviđao zadatak u kojem su uživali i dobro se nasmijali.
Nakon što se Antonija Blaće javila iz studija i najavila stanarima da je red na nominacije, u kući je počela nervoza.
Vladanje Splićanke Vite donijelo joj je i prvu nominaciju, dok je drugo ime koje se u ispovjedaonici najviše spominjalo bilo Goranovo. Vidno razočarana, udarila je plakati, dok je samozatajni mladić rekao kako je znao da će biti nominiran.

KAKO SU STANARI NOMINIRALI U OVOJ SEZONI
Najveće iznenađenje bio je Arsen koji je nominirao svoju "voljenu" Senku. Kako kaže, često ga zna izbaciti iz takta, a on samo želi mir u kući. Splićanin je također nominirao i Mirelu. Zadranka Ivana nominirala je Martinu jer je neuredna i Hrvoja jer je nervozan. Mirela je nakon toga uzvratila "udarac" i nominirala Ivanu.
Kaže kako je zna isprovocirati. Senka je odabrala Vitu i Ivanu koje joj od prvog dana nisu "sjele". Bivša "kraljica" Vita kaže kako joj Mirela ne paše kao osoba, a zbog Senke uvijek ispadne "tupava". Kućni "šaljivac" Vedran, kao što se predpostavljalo, odabrao je Hrvoja. Kaže kako mu fali humora. Za Gorana kaže da podcjenjuje ljude. Tessi ne pašu Ivana i Goran. Iako se činilo kako su pale neke simpatije, Goran je ipak nominirao Vitu. Hrvoje je bio njegov drugi izbor. Martina je nominirala Vitu, i to zato što joj se ne sviđa njeno ponašanje. Gorana je nominirala jer joj se zamjerio prije nekoliko dana, kad ju je opomenuo da se stiša. Maja-Paola, pravim imenom Međida, nominirala je Ivanu i Gorana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu