Obavijesti

Show

Komentari 14

Nominirani Krešo, Sabina, Mrkva i Saša, ispao Ivan L.

Nominirani Krešo, Sabina, Mrkva i Saša, ispao Ivan L.
6

Stanare je napustio najmirniji stanar Ivan Lehocki. U veliki finale idu Ornela i Marko, koji su uspješno izvršili tajnu misiju zavođenja Rine i Mrkvice

VIDEO

Još samo tjedan dana dijeli stanare ovogodišnjeg "Big Brothera" od velikog finala. Gledatelji su odlučili da će ovaj petak Kuću napustiti Ivan Lehocki. Nakon gotovo tri mjeseca ni njegova prevelika mirnoća nije mu pomogla da ode u finale.
- Bilo mi je predivno. Nije mi žao što sam došao. Osjećam se čudno. Po prirodi sam miran i možda je to zasmetalo gledateljima - rekao je Ivan L.. Antonija je u Ispovjedaonicu pozvala Ornelu. Naime, Big Brother je stanarima ovaj tjedan zadao tajne misije kako bi užario atmosferu u Kući. Ornela se morala pretvarati da je zaljubljena u Mrkvicu, a Marko u Rinu.
- Nije mi jasno kako nije shvatila da je sve tajna misija. Bilo mi je žao Rine. Najgore je ako netko hvata muškaraca koji pripada drugoj - rekla je Ornela. Nakon Splićanke u Ispovjedaonicu je ušao Marko.
- To sam shvatio kao svaki zadatak u Kući. Samo kako je sve Rina doživjela, još ćemo vidjeti - ispričao je Marko.
Veliki Brat je stanarima otkrio da je misija zavođenja koju su ovaj tjedan provodili Ornela i Marko bila tajna. No oni su uspješno obavili zadatak i dobili imunitet. Stanari ih večeras nisu mogli nominirati, ali oni su mogli nominirati ostale. Tako su Ornela i Marko postali prvi finalisti ovogodišnjeg BB-a.
Bigi je ukućanima pripremio test spremnosti. Podijelili su se u dvije skupine od po četvero stanara, a mikrofone su ostavili na kauču. U prvoj skupini bili su Marko, Saša, Ivan L. i Mrkvica. Trebali su se dodavati dvama vodenim balonima istodobno. Baloni nisu smjeli puknuti, a svatko ga je u rukama mogao zadržati 30 sekundi. U drugoj su skupini bili Sabina, Rina, Krešo i Ornela. Oni su se trebali dodavati trima balonima punim vode. Koja je skupina pobijedila, stanari će doznati sutra.





NOMINACIJE
Prva je u Ispovjedaonicu ušla Ornela. Nominirala je Sabinu, jer se stanarima priključila kasnije, i Sašu, jer s njim uopće ne komunicira.
Mrkvica se odlučio za Krešu. Kaže da je uvijek na ženskoj strani i to mu smeta. Nominirao je i Sabinu. Misli da joj nedostaje suprug i da joj BB kuća neće nedostajati.
Veliki Brat je pozvao Krešu u Ispovjedaonicu. Prema njegovu mišljenju, Mrkvica ne obavlja kućanske poslove, a Saša je iznevjerio Marka.
- Prvo mu je bio prijatelj pa ga je nominirao. Sad su opet prijatelji. Saša je sasvim iznevjerio Marka - rekao je Krešo.
Marko se odlučio za Mrkvicu i Krešu.
- Krešo je moje ime najviše puta izgovorio u Ispovjedaonici, pa ću sad i ja njegovo. Mrkvicu nominiram zbog Rine jer mi je više dosta njih dvoje - rekao je Marko.
Saša je opet nominirao sebe, a Sabinu je nominirao Big Brother.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu