Obavijesti

Show

Komentari 365

Nominirano je bilo pet stanara, kuću je zauvijek napustila Ema

Nominirano je bilo pet stanara, kuću je zauvijek napustila Ema
16

Ove nedjelje od strane publike nominirani su bili Radiša, Ema i Nikola. Zbog burne svađe koju su imali u petak, VB je kaznio Antoniju i Vladimira te je nominirao i njih

VIDEO

 Kuću Velikog Brata ove nedjelje napustila je Ema Šuker, a natjecanje nastavlja ostalih 14 kandidata. 

- Zadovoljna sam, bila sam pola serijala - rekla je Ema nakon izlaska, te dodala da misli kako su starim stanarima novi ukućani zanimljiviji, a kao razlog što su joj udijelili bodove navela je i to što nije uvijek govorila ono što je mislila. 

Novi stanari koji su prošlu nedjelju ušli u kuću unijeli su popriličan nemir među 'starosjedioce'. Iako su Vladimir i Antonija trebali imati imunitet od nominacija, zbog svađe koja se između njih dvoje dogodila u petak, Veliki Brat ih je odlučio kazniti i automatski nominirati. Vladimir i Antonija bili su nominirani uz Radišu, Emu i Nikolu. 

Nominacije: Stanari su iznenadili raspodijelom glasova

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Horvat je svoja dva glasa dao Radiši, jer kako je rekao, ovo mu je drugi put da sudjeluje u Velikom Bratu pa i drugima treba pružiti šansu, dok je jedan bod dao Antoniji.  Marijana se također odlučila glas dati Radiši, a ne nekom od novih stanara, dok je jedan bod udijelila Vladimiru zbog njegovog ponašanja. 

Nemeš je svoja dva glasa dao Vladimiru zbog njegovog ponašanja prema Antoniji tijekom njihove svađe, a jedan bod rezervirao je za Antoniju jer ga nije izvukla iz jazbine dok je imala priliku spasiti jednog od stanara. Duško je nakon dugo razmišljanja dva glasa dao Emi jer je ona za njega nekad glasala, a Nikoli jedan glas jer se svađao s Brendonom. Soraja je dva boda udijelila Radiši jer s njim najmanje komunicira, a jedan bod je dala Emi iako nije imala neki konkretan razlog.

Nirmal je dva boda dao Emi jer smatra da je ponekad naporna, a jedan Radiši jer kao i Horvat, misli da bi se novima trebala pružiti prilika. Lester je dva glasa dao Antoniji bez nekih posebnih razloga, a jedan bod je udijelio Emi iako protiv nje nema ništa. Radiša je bodove podijelio isto kao i Lester. 

Nikola, koji je prvi put nominiran, dva boda je dao Antoniji jer je nije dovoljno upoznao, dok je Emi jer mu je ponekad naporna dao jedan bod. Nominirana Ema dva boda je dala Vladimiru zbog njegove svađe s Antonijom, a zbog pretjeranog zezanja s Radišine strane prema Emi, on je dobio jedan bod. 

Bojana, koja je ovaj tjedan imuna na nominacije jer je treći put ovaj tjedan bila kapetanica kuće, svojim sustanarima udijelila je duple glasove. Svoja četiri boda dala je Emi, a dva boda Nikoli. 

Protekli tjedan obilježile su burne svađe među ukućanima

Protekli tjedan u kući su obilježile upravo svađa Vladimira i Antonije te svađa između Brendona i Nikole. Ukućani su već dva mjeseca proveli u izolaciji, pa isprike za svoje ponašanje neki pronalaze upravo u tome. Čak je i zadatak, gdje su ukućani morali smisliti radnju neke lutkarske predstave, doveo do svađa. Riječ je bila o prepirci između Soraje i Horvata, no oni su se uspjeli brzo pomiriti. Bojana je zabrinuta zbog Vladimirovog ponašanja koji je svojim ponašanjem odvlači od drugih stanara  s kojima je ona dobra. Konkretno, riječ je o Marijani i Nemešu. Njegova pažnja joj paše, no ne vjeruje mu potpuno. 

Nakon što su ukućani odradili zadatak s lutkarskim predstavama, Nemeš i Marijana nisu bili nimalo raspoloženi. Naime, stanari su u svojim likovima uglavnom utjelovili njih dvoje i njihovu ljubavnu priču. 

- Oni se svi s nama zafrkavaju - požalio se Nemeš Bojani. Dan mu je dodatno pokvario i Veliki Brat koji je njega i Marijanu kaznio zbog šaputanja i korištenja znakova tijekom razgovora. Marijana je opet poželjela napustiti kuću što je na dan nominacija postalo već sasvim normalno. 

Nirmal je opet ronio suze

Nirmala je svađa sa Sorajom potpuno izbacila iz takta, pa je iz kuhinje izašao sav u suzama. Za njim su izašli Nemeš i Marijana.

- Plači, izbaci sve iz sebe, razbij sve - podupirao je Nemeš Nirmala dok mu je Marijana rekla da nije važno što se priča nego tko priča. Oni ga nisu uspjeli utješiti pa je NIrmal u ispovjedaonici rekao Velikom Bratu da želi ići kući. 

- Soraja izvrće činjenice. Teorija zavjere. Ubit će me sutra na spavanju - nizao je Nirmal nesuvisle rečenice jednu za drugom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 365
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden