Show

Komentari 20

Nose umjetne trepavice, boje kosu, a prije revije piju alkohol

Nose umjetne trepavice, boje kosu, a prije revije piju alkohol

Kako bi djevojka ušla u izbor za Viktorijinog anđela, 98 posto žena mora je smatrati privačnom. Isklesano tijelo i pravilne crte lica ne garantiraju uspjeh. Anđelice prije revije nanose sprej za tamnjenje i piju alkohol

Uza sve luksuzne brendove, glamurozne kampanje i revije koje pršte obiljem, upravo je angažman za američku tvrtku donjeg rublja Victoria's Secret ono što svaki model potajno priželjkuje. Viktorijini anđeli su djevojke koje slove kao 'najljepše žene na svijetu'. Međutim, postoje male tajne 'anđelica' koje su dosad bile skrivene za javnost. 

Mnoge vjerojatno zanima kako uopće postati model Victoria's Secreta. Čini se kako isklesano tijelo i privlačne crte lica ne garantiraju uspjeh. Da bi djevojka postala 'Viktorijin anđeo', čak 98 posto žena treba je smatrati privlačnom. Tek tada je se može uzeti u obzir.

Puno se ljudi vjerojatno pita koji je točno plan prehrane Viktorijinih anđela, s obzirom da uvijek moraju biti u sjajnoj fizičkoj formi. Kada je riječ o dijeti, njihova ishrana zasniva se na dobrim mastima i proteinima te niskom sadržaju ugljikohidrata. Maksimalan broj kalorija koje dnevno smiju unijeti je 1300. Modeli svakodnevno dobivaju i savjete stručnjaka. Ujutro vježbaju na prazan želudac, dozvoljeni su samo voda i kava, a posljednji obrok moraju imati najkasnije do 18 sati.

Pored napornih treninga, Viktorijini anđeli imaju svoje taktike i male trikove u posljednjem trenutku, zbog kojih im tijelo uvijek izgleda besprijekorno kada izađu na pistu.

Čak ni Hollywoodske dive ne mogu postati Viktorijini anđeli. Ed Razek, direktor marketinga kompanije, rekao je kako svakodnevno odbijaju zahtjeve slavnih zvijezda koje su spremne na sve kako bi postale njihovi modeli.

Viktorijini anđeli svake godine na reviji predstavljaju jedan grudnjak čija je vrijednost veća od ostalih.Tako je 2000. manekenka Gisele Bündchen (39) prošetala u grudnjaku koji je cijenom većom od 15 milijuna dolara dobio titulu najskupljeg grudnjaka ikad.

Također, 2015. manekenka Lily Aldridge (33) imala je čast nositi najskuplji grudnjak za čiju je izradu bilo potrebno 655 sati rada i drago kamenje, a vrijednost mu se procjenjuje na dva milijuna dolara.

Nakon što revija završi, za slavlje i čestitke nema puno vremena. Zaposlenici kompanije odmah počinju raditi na reviji koja će biti održana naredne godine. Pritom je zanimljivo da svaki model mora ponovno ići na audiciju kako bi se veliki modni događaj svake godine savršeno isplanirao i organizirao.

Što se tiče izgleda Viktorijinih anđelica, čini se kako ništa nije ni približno onako kako se javnosti predstavlja.

Tako svi modeli nose ekstenzije, za čije je stavljanje potrebno i do par sati. Također, kosa im je skoro uvijek pobojana kako bi izgledala privlačnije. Prije nego što izađu na pistu, nanose sprej za tamnjenje koji pokriva sve nedostatke kože, poput celulita, ožiljaka, crvenila i neujednačenog tena. Umjetne trepavice su im također jedan od obaveznih detalja.

Većina modela u realnosti ne izgleda kao na fotografijama. Njihova bedra i struk se sužavaju u profesionalnim programima za doradu fotografija, a dekolte se povećava čak dva ili tri puta.

Zanimljivo je da se modelima prije svake revije daju alkoholna pića kako bi se opustile i bile slobodnije na sceni te kako bi istodobno flertale s publikom.

Slavna manekenka Shanina Shaik (28), jedna od Victorijinih anđelica, otkrila je informaciju kako je ovogodišnji Victoria's Secret Show otkazan i time iznenadila svjetsku javnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci