Obavijesti

Show

Komentari 0

Nova doza 'Ludih Guinnessovih rekorda': Zabavnije nego prije

Nova doza 'Ludih Guinnessovih rekorda': Zabavnije nego prije
3

Nova sezona još je luđa, smješnija i zabavnija od prošle. Gledatelji će imati priliku vidjeti i Nikolu i mene u obaranju raznih rekorda, čak i u stvarima koje nikad prije nismo probali, kaže nova voditeljica Ana Klaudija

VIDEO

Najpoznatije svjetsko natjecanje u kojem nagrada nije medalja ni pehar već mjesto u prestižnoj knjizi, oduvijek je predstavljalo ultimativni uspjeh. Godine 2012. Guinnessovi rekordi pretočeni su u istoimeni televizijski show koji sve do danas okuplja milijune gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

Popularna emisija vodi nas na putovanje po čitavom planetu, pokazujući nam da granicama ljudske mašte, kreativnosti, snage, a često i gluposti, uistinu nema kraja. Kroz nevjerojatne pothvate i najluđe pokušaje obaranja svjetskih rekorda gledatelje će ponovno voditi Nikola Vikić Topić, kojem će se u ovoj sezoni pridružiti novo lice, 25-godišnja Ana-Klaudija Štilinović. 

- Moja primarna struka je meteorologija i nju obožavam već dugo. No kao dijete imao sam mnogo ljubavi i hobija, poput znanosti, raznih eksperimenata, glume te zbijanja šala i pošalica na svoj i na tuđe račune. U formatima poput ovog na neki sam način spojio sve te svoje ljubavi - priča Nikola Vikić Topić koji ne krije sreću zbog voditeljskog angažmana i u ovoj sezoni. 

- Snimanja su jako zabavna i dinamična, mijenjamo po pet, šest lokacija na dan. Za cijelu ekipu koja sudjeluje na ovom projektu imam samo riječi hvale, u takvim je uvjetima lako i zabavno raditi - kaže.

Za razliku od Nikole, Ana-Klaudiji ovo je prva voditeljska uloga. Svestrana 25-godišnjakinja iz Zagreba apsolventica je agrobiznisa i ruralnog razvitka, a uz to je završila i stručno usavršavanje za voditelja u elektroničkim medijima. Ana-Klaudija se od osnovne škole bavi modelingom. Počela je s dječjim modnim revijama, a danas su iza nje brojni editorijali i kampanje čije je zaštitno lice.

Sebe opisuje kao vedru i radišnu osobu koja uvijek voli probati nešto novo i često si postavlja nove izazove, a ovaj je projekt jedan od njih.

- Moj dolazak na televiziju još mi uvijek nije stvaran, nevjerojatno je kako se sve poklopilo. Stvorili smo jako ugodnu i opuštenu radnu atmosferu, punu smijeha i zabave. Svi smo se zajedno topili na suncu, smijali pogreškama i bježali od komaraca. Naučila sam više nego što sam očekivala i veselim se sljedećim snimanjima. Boljeg kolegu od Nikole, pogotovo za probijanje leda, nisam mogla ni zamisliti - kaže Ana-Klaudija.

- Nova sezona još je luđa, smješnija i zabavnija od prošle. Gledatelji će imati priliku vidjeti i Nikolu i mene u obaranju raznih rekorda, čak i u stvarima koje nikad prije nismo probali. Ja ću tako po prvi put stati na role, a vidjet ćete i Nikolu u štiklama - poručuje Ana-Klaudija.

Kako izgleda najveća zbirka suvenira iz 'Ratova zvijezda', koliko se dugo može balansirati upaljenom kosilicom na bradi te kako se zove ponosni vlasnik najviše Guinnessovih rekorda na svijetu koji i dalje ne odustaje od svojih pohoda – sve to i puno više možete gledati već od 22. srpnja na RTL-u.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega