Show

Komentari 5

Nova TV počinje snimati domaće "Bračne vode"

Nova TV počinje snimati domaće "Bračne vode"

Nova TV počinje snimati hrvatsku verziju “Bračnih voda”. Glavni likovi prezivaju se Bandić. Scenarist kaže da je sličnost sa gradonačelnikom slučajna

Al Bundy se u hrvatskoj verziji zove Bandić, ali ne Milan, i radi u prodavaonici cipela. Njegova supruga, naravno, ne radi ništa, kaže Stevo Cvikić. Scenarist i redatelj domaćih “Bračnih voda” ističe da će se humoristična serija koju ćemo od jeseni gledati na Novoj minimalno razlikovati od kultnog američkog originala.
-To je licencija pa ćemo je samo prilagoditi našem tržištu - rekao je Cvikić. Serija se počinje snimati krajem kolovoza. Tko će glumiti domaće Ala i Peggy, još se ne zna, ali doznajemo da će njihovu kćer Kelly glumiti atraktivna “susjeda” Sonja Kovač.
- Vraćam se svom omiljenom liku glupave plavuše koja ima neke druge kvalitete. Konja koji pobjeđuje ne treba mijenjati - rekla je Sonja i dodala da obožava “Bračne vode” i zna gotovo sve epizode napamet. Susjede Bandićevih glumit će Jadranka Đokić i Igor Mešin.
- Marcy je promijenila dva muža, a moj lik je kombinacija njih dvojice. Dakle, samo sam napola zgodna muška sponzoruša - kazao je Mešin. Jadrankin karakteristični nos dobit će važnu ulogu. Bit će glavni predmet Bandićeve sprdnje, kao što su to u originalu Marcyne ravne grudi. Gradonačelnik Milan Bandić kaže da nije baš gledao američku verziju, ali da je siguran kako će naša biti gledana te da će i on pokušati pogledati koju epizodu.

Najčitaniji članci