Show

Komentari 41

Nova voditeljica 'Ljubav je na selu' otkriva: 'Seoska sam cura, a i sama još tražim srodnu dušu'

Nova voditeljica 'Ljubav je na selu' otkriva: 'Seoska sam cura, a i sama još tražim srodnu dušu'

Novoj voditeljici najveći strah bio je da neće odraditi ono što se od nje očekuje no, odmah je prvi dan probila led telefonskim pozivom jednom farmeru koji joj je svojom veselom naravi pomogao da hrabro krene dalje

Slavonka Anita Martinović (37) vodit će novu 13. sezonu emisije 'Ljubav je na selu', a kako bi se što bolje uklopila, novoj voditeljici pomogla je ekipa sa snimanja i stara voditeljica, ona koju je i zamijenila, Marijana Batinić (40), piše Večernji list

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako kaže Anita, poziv za casting zatekao ju je na radnom mjestu te joj je trebalo par minuta kako bi došla sebi i shvatila kakvu je ponudu dobila. Nakon toga ju je uhvatila panika jer će morati zamijeniti javnosti dragu Marijanu Batinić no, dobila je podršku svih. 

Novoj voditeljici najveći strah bio je da neće odraditi ono što se od nje očekuje no, odmah je prvi dan probila led telefonskim pozivom jednom farmeru koji joj je svojom veselom naravi pomogao da hrabro krene dalje. 

O novoj sezoni 'Ljubav je na selu' Anita nije htjela puno otkrivati. 

Slavonka je otkrila da odrastanje na selu pamti po igri i druženjima, a sebe je opisala kao 'seosku curu koja voli žižu grada, kazalište, kino i sve one sadržaje koje grad pruža. 

- Kombinacija ta dva svijeta je nešto što bi me baš veselilo - rekla je. 

Nakon nastupa u reality showu 'Gospodin savršeni', odakle nije izašla kao pobjednica, Anita je i dalje u potrazi za svojom srodnom dušom. Još ju nije našla, ali kaže da ih ima puno no ona ih trenutno nalazi u članovima obitelji i bliskim prijateljima.

Prije snimanja emisije, najbolji savjet joj je dala bivša voditeljica Marijana Batinić. 

- Rekla mi je da se opustim i budem svoja i na tome sam joj zahvalna - otkrila je Anita.

Obitelj i prijatelji nove voditeljice jako su uzbuđeni vidjeti je na malim ekranima, a što se tiče kritika, njih se, kaže, ne boji.