Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Novak Srzić preventivno je operirala i drugu dojku

Čim se Hlo počela buditi nakon operacije, uz nju su bili njezini najbliži.... Kod nekih tipova raka dojke postoji 30-40 postotna šansa širenja bolesti

Renato Branđolica
Foto: Renato Branđolica
2 komentara

Hloverka Novak Srzić (51), nakon tri mjeseca, ponovno je u zagrebačkoj bolnici Dubrava. Liječnik Zdenko Stanec jučer na odjelu plastične kirurgije operirao je urednicu Informativnog programa. Operacija, kojom su joj preventivno uklonili i desnu dojku, trajala je nekoliko sati.
- Ne bih ništa komentirao - rekao je dr. Stanec. Da je operacija prošla dobro, rekla nam je Hoverkina sestra Ruža Novak.
- Upravo izlazim iz bolnice. Ne znam što bih rekla. Još je rano išta govoriti. Hloverka je u sobi za buđenje. Malo spava pa se budi... S liječnikom još nisam stigla razgovarati jer je bio u operacijskoj sali - rekla je Ruža Novak nekoliko sati nakon operacije. Hloverkin suprug Zvonko zamolio je za razumijevanje.
- Sve će vam reći Hloverka čim će moći razgovarati - rekao je Zvonko Srzić. Hloverki su liječnici na sistematskom pregledu početkom prosinca otkrili rak lijeve dojke. S obzirom da joj je posao stresan, mislila je da će dobiti moždani udar.
- Ne želim da me itko sažalijeva i ne želim da me tretiraju kao pacijenta - rekla je tada Hlo suprugu i djeci Ani i Anti saznavši da je bolesna. Sredinom prosinca Hloverka je bila na prvoj operaciji. Uklonili su joj tumor na lijevoj dojci.
- Pripremila sam se na sve. I za opadanje kose poslije kemoterapije. Saznala sam za majstora koji radi odlične perike od prirodne kose. Oko toga nemam kompleksa - govorila je.
Promijenila je i način života. Zdravije jede, uglavnom voće i povrće, manje puši, a suprug ju je naručio i kod bioenergetičara.

NAKON OPERACIJE ODMAH NA POSAO
Samo tjedan i pol nakon prve operacije, Hloverka se vratila na televiziju. Nije uzela ni dan bolovanja nakon što su je iz bolnice pustili kući. Na televiziji je odmah prionula na posao smišljajući novu emisiju. Preforsirala se pa joj je na kraju prvog radnog dana pozlilo.
- Nije ni čudo. Priznajem, nisam slušala savjete onih koji su mi rekli da ravno iz bolnice na posao idu samo luđaci - objasnila je tada.
I prije druge operacije Hloverka je najavila brzi povratak na Prisavlje.

Naši partneri pišu
Message