Show

Komentari 211

Nove nevolje: Severina opet na sudu, pjevačicu tuži sutkinja...

Nove nevolje: Severina opet na sudu, pjevačicu tuži sutkinja...

Splićanka bi mogla iskeširati 20.000 kuna Luciji Lasić zbog povrede prava osobnosti. Na sudskim hodnicima se komentira da je Severina sutkinju vrijeđala

Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić, rekla je Severina Kojić (47) na presici u listopadu prošle godine.

Zbog tih izjava je sutkinja Lasić 28. veljače ove godine na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu tužila pjevačicu za povredu prava osobnosti i tražila naknadu štete u visini 20.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

U siječnju ove godine spis u kojemu se ona i bivši partner, srbijanski poduzetnik Milan Popović, bore oko skrbništva nad zajedničkim djetetom, ponovno je došao na odlučivanje na Županijski sud u Splitu, i to sudskom vijeću čija je članica bila sutkinja Lasić.

Tako se sutkinja, koju je Severina javno prozvala za svojevrsno “silovanje”, našla u situaciji da treba odlučivati o njezinoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dječak stanuje s ocem, dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka.

Ta je presuda sutkinje Tee Golub podigla mnogo prašine, a Severina i njezin odvjetnički tim puno nade polažu u žalbu. Podsjetimo, upravo je Županijski sud u Splitu ukinuo prethodne dvije odluke druge sutkinje Općinskoga građanskog suda u Zagrebu Verice Nikić, koja je vodila taj predmet prije Golub.

Nikić je presudila da otac i majka s dječakom provode podjednako vremena, odnosno da dječak tjedan dana živi s ocem, a tjedan s majkom. Kakav je stav tad zauzela sutkinja Lasić možemo samo nagađati, no čini se da Severini “nije sjeo” čim je osjetila potrebu spomenuti je na konferenciji za novinare povodom početka njezine turneje Magic tour. 

Na sjednici vijeća splitskog suda 19. veljače ove godine sutkinja Lasić prvi put je zatražila izuzeće iz predmeta. Njezin prvi zahtjev za izuzećem je odbijen, no Lasić je 28. veljače ponovno zatražila izuzeće uz obrazloženje da je pokrenula parnični postupak radi naknade štete protiv jedne od stranaka u postupku, odnosno protiv Severine.

Predsjednik suda nije to mogao ignorirati te je spis 2. ožujka dodijeljen u rad drugoj sutkinji Vesni Kuzmičić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci