Show

Komentari 0

Novi broj Cafea u petak na svim kioscima: Bend Vatra u 'okršaju' sa zagrebačkim vatrogascima

Novi broj Cafea u petak na svim kioscima: Bend Vatra u 'okršaju' sa zagrebačkim vatrogascima

Frontmen benda Ivan Dečak samo za 24sata "upao" je u šaht. Spasili su ga vatrogasci, koji su dečkima spremili i pokoju spačku. Za Cafe govori glumica Marina Redžepović, prisjećamo se legendarnog Špire Guberine, a čitat ćete i o novim filmovima i serijama...

U šaht frontmen Vatre "zalazi" svake zime kad ga mama u Virovitici natjera da zatvori vodu pa je spremno uskočio u još jedan za snimanje našeg TV priloga. I to u dvorištu kod ni manje ni više nego zagrebačkih vatrogasaca. Dečki su jedva dočekali "gasiti" Vatru, a kako je bilo na snimanju, sve o desetom jubilarnom albumu koji spremaju te kako preživljavaju koronu, čitajte u Cafeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon niza manjih Marina Redžepović uloga dobila je prvu glavnu u filmu "Zbornica", koji je u Češkoj pobrao nagrade, a hrvatska premijera bila je na Zagreb Film Festivalu. Borila se s predrasudama jer nema Akademiju, a prisjetila se i druženja na setu s danas pokojnom Verom Zimom.

Smiješi li se Oscar osebujnoj Lady GaGi, tek ćemo vidjeti. Zbog uloge Patrizije Reggiani u filmu "Dinastija Gucci" pjevačica i glumica imala je psihičkih problema. Film stiže početkom prosinca u naša kina.

HOUSE OF GUCCI

Prisjećamo se nezaboravnog Špire Guberine, koji je preminuo prije godinu dana.

Što nas sve čeka u drugoj sezoni "Squid Gamea", seriji o kojoj se i dalje ne prestaje pričati, ali i o novoj HBO-ovoj krimi poslastici u kojoj briljira oskarovka Olivia Colman, čitajte u Cafeu uz 24sata.

Donosimo vam i kompletan TV program te najbolje od sapunica, kina i streaming servisa.

Najčitaniji članci