Show

Komentari 0

Tvorac 'Squid Gamea' otkrio je detalje druge sezone: Vratit će se jedan od omiljenih likova...

Tvorac 'Squid Gamea' otkrio je detalje druge sezone: Vratit će se jedan od omiljenih likova...

Redatelj i producent megapopularne serije ispričao je da je u procesu osmišljavanja druge sezone, no potvrdio je kako će se jedan lik zasigurno vratiti

Hwang Dong-Hyuk, tvorac Netflixove hit serije 'Squid Game', nedavno je otkrio je da će se, zbog velike potražnje, snimiti njezin nastavak. U intervjuu za Guardian otkrio je detalje koji gledatelje očekuju u drugoj sezoni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Koncept serije 'Squid Game' već je mnogima dobro poznat. Kroz borbu likova koji se natječu u nasilnim inačicama korejskih dječjih igara oštro se kritizira kapitalizam.

'Squid Game' je doživio ogromni uspjeh i postao najgledanija Netflixova serija ikada. Gledala se u čak 142 milijuna kućanstava, te se našla na prvom mjestu streaming-liste u čak 94 zemlje.

Prva sezona hit serije završila je neizvjesno, s Gi-hunom kao pobjednikom i jedinim preživjelim u igrama, te odlučio razotkriti sumnjivu organizaciju koja ih organizira.

- Obećat ću vam ovo - Gi-hun će se vratiti! Učinit će nešto za svijet - otkrio je Hwang, no nije želio otkriti još detalja.

- Trenutno sam u procesu planiranja. Mislim da je prerano za reći kada i kako će se druga sezona dogoditi - objasnio je redatelj. Ipak, Netflix je u međuvremenu ublažio očekivanja publike.

- Raspravljamo o drugoj sezoni, ali još je nismo potvrdili - rekao je glasnogovornik tvrtke, koja je prema internim dokumentima koji su nedavno procurili na 'Squid Gameu' zaradila vrtoglavih 900 milijuna dolara.

Najčitaniji članci