Obavijesti

Show

Komentari 11

Novi 'farmeri' po dolasku najavili klanje prve kokoši

Novi 'farmeri' po dolasku najavili klanje prve kokoši
5

Lupino i Stipe Drviš pomirili su se pred kamerama Nove TV. Fotograf kaže da je to farsa i da je spreman na dvoboj. Stipe više nema komentara

VIDEO

Oprostio sam mu, ono rukovanje pred kamerama je bilo reda radi. Razočaran sam jer je farma oličje situacije u Hrvatskoj, gdje se radom i iskrenošću ništa ne postiže, rekao je Stefan Lupino. Stipe Drviš rekao je kako više ništa neće govoriti o tome. Njih će na farmi zamijeniti dva od četvero novih kandidata. Slađa iz Malnarove “Noćne more”, voditelj Neno Pavinčić, voditelj Jura Gašparac i trenerica aerobika Nataša Bebić.
- Jedva čekam da ih sve očistimo. Ući ćemo sa štipaljkama na nosu i odmah od bačve napraviti tuš da se napokon otuširaju - otkrili su Neno i Slađa prvi cilj. Onda će iskopati septičku jamu.
- Pozvat ćemo Bandića da prereže vrpcu i otvori jamu - smije se Slađa. Nataša će uvesti vježbanje ujutro i pjevanje himne.
- Jao meni, pa oni tamo samo tračaju i leže - kaže Nataša.
Jura kaže da je na farmu pristao ići zbog dobre zafrkancije, ali i novca. Četvero kandidata snagu će odmjeriti u ringu. Dvoje koji ispune sve zadatke ostaju živjeti na farmi. Hranit će se ribom i žabama koje će uloviti, a past će i prva kokoš na ražnju.

DAVORIN NIJE VIDIO TUČNJAVU JER NIJE IMAO NAOČALE
Od pet tjedana, Davorina Bogovića tri tjedna mučio je bronhitis. Smršavio je šest kilograma tijekom boravka na farmi. Kaže da nije predao borbu Sviscu, već nije imao snage. Na farmi su mu nedostajali svirka, obitelj i televizor. Za tučnjavu Drviša i Lupina kaže da je to bilo djetinjasto.
- Kad nemam naočale ništa ne vidim pa nisam vidio tko je prvi počeo tučnjavu - kaže Davorin.
Pjevač se osvrnuo i na Aleksandru Grdić kod koje ga je šokiralo kada je nakon maženja Lise išla mijesiti tijesto. Odvratno mu je bilo i kada je manekenka dovela Lisu da s njom spava u krevetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti