Show

Komentari 13

Novi par: Priscilla Presley tješi Jonesa nakon smrti supruge?

Novi par: Priscilla Presley tješi Jonesa nakon smrti supruge?

Prije nekoliko dana Priscilla i Tom su viđeni na večeri, a kada su izlazili iz automobila glazbenik se ponio kao pravi džentlmen te je glumici čak otvorio vrata te joj pružio ruku

Priscilla Presley (71) se u posljednje vrijeme intenzivno se druži s Tomom Jonesom (76). Njihovi prijatelji tvrde kako je glazbenik uspio osvojiti Elvisovu udovicu te da se prema njoj ponaša veoma zaštitnički.

Par je prije nekoliko dana viđen na večeri, a kada su izlazili iz automobila pjevač se ponio kao pravi džentlmen te je glumici čak otvorio vrata i pružio joj ruku.

- Vidljivo je da joj se udvara. Postoje iskre između njih, ali žele ići polako - kaže izvor i dodaje kako je Priscilla Tomu vratila osmijeh na lice te da je on napokon sretan.

Naime, Jonesova supruga Linda umrla je prošle godine od raka pluća. Glazbenik je šest mjeseci nakon njene smrti izjavio kako se teško miri s činjenicom da je nema te kako je često doziva u snu.

- Mislim da se ne mogu ponovno zaljubiti. Nisam ni razmišljao o tome - rekao je tada glazbenik, ali čini se kako su stvari sada potpuno drugačije.

- Priscilla i ja dugo se poznajemo. Ona je divna dama, obožavam provoditi vrijeme s njom - izjavio je Tom Jones.

 

Najčitaniji članci