Obavijesti

Show

Komentari 39

Novi par: Sin Igora Štimca ljubi atraktivnu sestru Jerka Leke

Novi par: Sin Igora Štimca  ljubi atraktivnu sestru Jerka Leke
1

UŽIVAJU U DVOJE Luka Štimac i Jelena Leko upoznali su se prije godinu dana. Žive u istom kvartu i često se druže u stanu gdje jedno drugom kuhaju

VIDEO

Još je rano išta reći, nismo još ništa definirali. Volim biti okružena pametnim i ambicioznim mladim ljudima. Zato sam često u njegovu društvu, povjerila se prijateljici Jelena Leko (29). Sestra Jerka Leke (37) sviđa se Luki (27), najstarijem sinu Igora Štimca (49), i sve češće su zajedno.

Par se upoznao u Dubaiju prije godinu dana na poslovnom eventu na kojem su oboje radili. Isprva su bili samo prijatelji, no u posljednje vrijeme rodila se ljubav. Jelena i Luka puno vremena provode zajedno, kad im to dopuštaju poslovne obaveze. Oboje rade u investicijskim tvrtkama. 

Spojio ih posao u Dubaiju: Jelena Leko i najstariji Štimčev sin Luka u Hrvatskoj se nikad nisu sreli
 

Štimčev najstariji sin završio je poslovni menadžment i marketing u Švicarskoj, a sestra Jerka Leke Ekonomski fakultet u Zagrebu. Od noćnih izlazaka draža su im intimnija druženja, jer Jelena ne voli noćne klubove. Oboje žive u istom kvartu u Dubaiju pa im nije problem posjećivati se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Luka se nedavno pohvalio da je skuhao prvu večeru za Jelenu. Ona ga je zezala da bi mogao češće tako kuhati za nju, a on da ga slavni kuhar Gordon Ramsey može pitati za pokoji savjet. Ispekao je teletinu u tijestu i krumpire s vrhnjem. 

Jelena još nije upoznala njegova oca, nogometnog trenera Igora, no poznaje Lukinu majku Suzanu, bivšu Miss Jugoslavije, koja se prije dvije godine preudala za košarkaškog trenera Damira Milačića. Tako je Suzana i pohvalila sinovo kulinarsko umijeće, odnosno jelo koje je napravio za svoju odabranicu. 

Jelena se u Dubai preselila prije dvije godine, dok je Luka tamo već tri godine. Prijatelji kažu da je on jako samozatajan i ne voli se eksponirati u javnosti. Jelena se u Dubaiju isprva bavila modelingom. Oboje drže do obitelji pa ih često posjećuju bližnji. Jeleni je tako nedavno u posjet, nakon krize u braku s Jerkom Lekom, došla njegova supruga Iva (28) sa sinovima.

aspira

Tješila šogoricu Ivu

Jelena Leko bliska je prijateljica s bratovom suprugom Ivom, koja ju je nedavno posjetila sa sinovima u Dubaiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju