Obavijesti

Show

Komentari 17

Novi tim imitatora: Honorari su manji, ali slijede unosne gaže

Novi tim imitatora: Honorari su manji, ali slijede unosne gaže
11

IMITIRANJEM DO TRONA Natjecatelji u ‘Tvoje lice zvuči poznato’ profitirali su tek nakon završetka showa jer su mnogi od njih dobili brojne ponude za nove poslove

VIDEO

Od jeseni u program Nove TV vraća se gledani show “Tvoje lice zvuči poznato”. Iako će se prve epizode emitirati tek za tri mjeseca, ekipa je već ovih dana dovršila snimanje prva četiri nastavka.

Tempo je prilično naporan. Tri dana u tjednu natjecatelji i članovi žirija na set dolaze već u sedam ujutro, a u osam počinju tonske probe i snimanja. Iz studija izlaze tek kasno popodne ili navečer. Iako se natjecatelji vraćaju kući iscrpljeni, upućeni kažu da je atmosfera odlična jer i ove godine u ekipi imaju nekoliko odličnih glumaca, pjevača i stand-up komičara.

Doznali smo imena svih osam natjecatelja koji će sudjelovati u novoj sezoni i natjecati se u što uvjerljivijem prerušavanju i imitiranju.

U 12 novih epizoda takmičit će se pjevačica Renata Sabljak (38), zatim stand-up komičari Ivan Šarić (30) i Luka Bulić (35), radijski voditelj Saša Lozar (35), pjevačica Maja Šuput (35), njezina imenjakinja glumica i pjevačica Maja Posavec (32), zatim glumac Dušan Bućan (39) te pjevačica Ivana Marić (33).

Iako su široj publici najzvučnija imena Maje Šuput i Saše Lozara, i ostali natjecatelji već su se okušali u raznim televizijskim i kazališnim ulogama, kao i u glazbenim nastupima.

Akademski obrazovana glumica Renata Sabljak, kao djevojčica je pobijedila 1992. u “Turbo Limach Showu”, dva je puta nastupala i na Dori, te u emisiji “Napokon nedjelja” sa Ðanijem Stipaničevim. Kazališnog glumca Dušana Bućana televizijska se publika sjeća kao zalizanog Mickeya Benettija iz reklame za teleoperatera, a njegova kolegica Maja Posavec iza sebe ima više od 30 kazališnih uloga i nekoliko priznanja među kojima su Nagrada hrvatskog glumišta i Nagrada Zlatni smijeh. Pjevačica Ivana Marić bivša je članica benda Feminem, a Luku Bulića i Ivana Šarića mnogi već znaju po odličnim komičarskim nastupima uživo.

Prokušano ime na estradi

Iako se nagađalo da će se u showu pojaviti i Vlatka Pokos, nakon razgovora s producentima voditeljica i pjevačica odustala je od natjecanja. Kako doznajemo, nije bila zadovoljna iznosom honorara koji iznosi oko 3500 kuna po epizodi. Naime, svaki natjecatelj mora od toga odvojiti i novac za glazbenog instruktora s kojim uvježbava pjesme. 

No natjecatelji iz prve sezone profitirali su tek nakon showa jer su neki od njih u profesionalnom smislu doživjeli pravu renesansu. Primjer je pjevačica Renata Končić Minea na koju su svi zaboravili do nastupa u “TLZP-u”. Tek u showu je pokazala da ima odličan glas, a prije desetak dana postala je voditeljica humanitarnog serijala “Radna akcija koji se od početka lipnja emitira na Novoj TV. Slično je i s Marijem Petrekovićem, koji je nakon showa preko noći postao jedno od najtraženijih lica za TV reklame i razne promocije, pa mu se nastup u showu višestruko isplatio.

U novoj sezoni promjena će biti i u žiriju. Uz Sandru Bagarić (41) i Tomu In Der Mühlena (54), ove godine više neće sjediti glumac Goran Navojec (44). Zbog snimanja novih nastavaka TV serije ”Horvatovi” na konkurentskoj RTL Televiziji, umjesto njega će natjecatelje ocjenjivati bosanski komičar i redatelj s ljubljanskom adresom - Branko Đurić Đuro (53). Njegov smisao za humor već na setu izaziva salve smijeha, pa producenti i organizatori očekuju da će se isto tako dobro zabavljati i gledatelji pred televizijskim ekranima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili