Novo u Lisinskom: Odaberite vjenčanicu i planirajte svadbu | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Novo u Lisinskom: Odaberite vjenčanicu i planirajte svadbu

Novo u Lisinskom: Odaberite vjenčanicu i planirajte svadbu
3

Najbolji saloni vjenčanica, bendovi, fotografi, svadbene dvorane, restorani, slastičari predstavit će se u Lisinskom, a budući mladenci kušat će vina i pozirati

VIDEO

Tjedan vjenčanja nije jedini sajam koji se može obići u Lisinskom. Imali smo sajam arhitekture, a tri dana su u dvorani bili postavljeni brojni štandovi, kažu iz dvorane Vatroslav Lisinski.

POGLEDAJTE VIDEO: Novo u Lisinskom, tjedan vjenčanja

Pokretanje videa...

24sata Video 00:19

U glazbenom hramu, kako često nazivaju tu dvoranu, krajem siječnja bit će Tjedan vjenčanja, a potom i Dani otvorenih vrata zagrebačkih hotela i restorana. Najbolji saloni vjenčanica, bendovi, fotografi, svadbene dvorane, restorani, slastičari, cvjećari, dizajneri, vinarije..., predstavit će se u Lisinskom, a budući mladenci kušat će vina, pozirati fotografima i odlučiti kakve slike žele s vjenčanja.

Na toj manifestaciji će se predstaviti i bendovi, klape i tamburaši kako bi budući mladenci mogli odabrati izvođače po svojem ukusu. Ravnatelja Dražena Siriščevića mnogi su kritizirali kad je dvoranu otvorio svima pa su ondje pjevali Nives Celzijus, Haris Džinović...

- I prije mojeg dolaska u Lisinskom su bili plenumi Centralnog komiteta, stranačke skupštine, natjecanja frizera... - kaže Siriščević. On ne vidi ništa loše u iznajmljivanju dvorane jer se tako financira njezino održavanje, a istodobno se trudi svjetske zvijezde dovesti u Lisinski. U tome mu pomažu poznanstva koja je stekao uređujući 'Opera Box'.

- Zahvaljujući brojnim poznanstvima uspio sam smanjiti troškove njihova nastupa - zaključuje Siriščević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu