Obavijesti

Show

Komentari 5

Modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl ispali iz 'Zvijezde pjevaju': Bilo mi je predivno!

Modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl ispali iz 'Zvijezde pjevaju': Bilo mi je predivno!
4

Nakon što izvedu pjesme zadanih žanrova i zatvore se linije za glasovanje, pred žiri će stati tri para koja čine plavi i tri para koja čine crveni tim, te se zajedničkom izvedbom tražiti naklonost stručnog žirija

Idemo u duel, rekli su kanididati showa 'Zvijezde pjevaju' nakon što su u prošloj epizodi doznali da će biti podijeljeni u timove. Tri para činit će plavi tim, a tri para crveni. Zajedno će otpjevati 'Dvije zvjezdice', veliki hit Tatjane Cameron Tajči i nadati se dodatnom bodu žirija, koji čine Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca

Ovo je četvrta epizoda emisije, a parovi će pjevati dva žanra: dance i novi val.

@zvijezdepjevaju Pjesmu “Dvije zvjezdice” izvest će crveni protiv plavog tima u sutrašnjoj emisiji. 😍🌟 #zvijezdepjevaju #fyp #show #glazba #hrt #foryou #music ♬ original sound - Zvijezde Pjevaju
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
REZULTATI GLASOVANJA

Iduće subote pjevat će Lucija i Ivanka, a osim njih, za tjedan dana će se s novom pjesmom predstaviti i Davor i Gina. Voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić rekli su Lovri i Vjeki kako i oni prolaze dalje. 

- Mi vam čestitamo, prošli ste. A vaša imena su Jelena i Bojan - rekao je Duško. Ostala su samo dva para: Ivan i Zsa Zsa te Boris i Ivana. Natjecanje neće nastaviti Boris i Ivana. 

DUEL PLAVIH I CRVENIH

Prvi put u 12 sezona, u 'Zvijezde pjevaju' dogodio se duel. Šest parova, podijeljenih u plavi i crveni tim borili su se za bod žirija. Izvlačenjem parova u prošloj epizodi, za prvi duel crvenom timu su pripali Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, Ivan Pažanin i ZSA ZSA te Lovro Juraga i Vjeko Ključarić, a plavom timu Boris Banović i Ivana Kindl, Jelena Perčin i Bojan Jambrošić te Davor Jurkotić i Gina Damjanović. 

Izveli su pjesmu 'Dvije zvjezdice', a žiri je odlučio da je crveni tim bio bolji, tako da su Lucija i Ivanka, Ivan i Zsa Zsa te Lovro i Vjeko dobili jedan dodatan bod. 

- Pažanin je pogodio ton, ljudi - rekao je Battifiaca, a publika je oduševljeno pljeskala. 

24sata
DAVOR I GINA

Komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović zadnji su nastupili u regularnom djelu emisije s pjesmom 'Srna i vuk'. 

- Davore, osjetila sam tvoju zbrinutost, ali stvarno nema razloga. Prošuljao si se kroz prvi dio,  a kada se opustiš ti dobro ide. Vidjela sam da si svako malo pogledao Battifiacu i onda nastavio pjevati - rekla je Danijela.

24sata

- Sjećam se da sam ti prvi put rekao da imaš glas morža, a sluh pingvina. Ne znam je li slušaš savjete Marka, nadam se da ne. On je govorio da treba više otvoriti usta i da tako bolje zvuči, kod tebe je obrnuto, trebao bi više zatvoriti usta. U nekim trenucima si me podsjetio na Thompsona - govori Mario, a Tolja je dodao:

- Na tebi se vidi napredak, koliko slušaš mentoricu. Intonativno si točan, a i tehnički napreduješ. 

Od žirija su dobili tri sedmice. 

 

BORIS I IVANA

'Afriku' su zapjevali modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl.

24sata

- I ti Kindlica znaš da je početak bio katastrofa - rekao je Tolja, nakon čega mu je Ivana bacila šibu u naručje. 

- Meni je divno kako iz tebe izlazi taj jedan dječak. Usnice su ti se osušile, bio si i više nego dobar - zaključila je Danijela, a Battifiaca dodao: 

- Kad taj dječak izađe do kraja, reci mu da mu je ta zelena katastrofa. Nisam htio mašnu staviti, ima trenutaka kad je blagoslov što ne vidim najbolje. Ritam je super, ako ti sve čine se baviš padne u vodu, otvori školu plesa. Peticu su dobili od Marka i Marija, a od Danijele šesticu. 

JELENA I BOJAN

'Ti si moj hit' izveli su glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić. 

24sata

- Funkcioniraš i u prošlom i u ovom izdanju. Danas i ova dvoglasja su bila dobra i energija koju ste prenijeli. To je nešto lijepo i sviđa mi se kako rastete iz emisije u emisiju - pojasnio je Battifiaca. 

- Krenuli su mi tikovi s okom kad sam opet vidio Bojanov crtić s kojim me maltretira moj sin. Tu si mi bila okej, ali nije bilo ništa kriminalno - rekao je Tolja.

- Ma Jelena, moram reći gledatelji da znaju. Ne znam koji bi profesionalac znao tako šetati iz žanra u žanr. Bilo je sve dobro - dodala je Danijela, presretna što je mogla reći rečenicu do kraja bez da je dečki iz žirija prekinu. Marko im je dao 7, a Danijela i Mario osmice. 

Komentari 5