Obavijesti

Show

Komentari 2

O. Dragojević, Stjepan Hauser i Dino Merlin za vrhunac sezone

O. Dragojević, Stjepan Hauser i Dino Merlin za vrhunac  sezone
5

U tjednu koji predstavlja svojevrsni vrhunac sezone slušat će se glazba 90-tih, a u goste stižu još i Cristian Varela iz Španjolske, najbolji techno DJ na Ibizi 2013.

VIDEO

Glazbeni putopis primoštenske Aurore započinje već ovog utorka 05.08. koncertom Olivera Dragojevića i Stjepana Husera. Spoj iskustva i mladosti, udruženog u zajedničkoj ljubavi prema glazbi idealna su prilika za uživanje u nezaboravnim zvucima klavira i čela isprepletene divnim stihovima svima dobro znanih hitova. 

U tjednu koji predstavlja svojevrsni vrhunac sezone slušat će se glazba 90-tih (srijeda), a u goste stižu još i Cristian Varela iz Španjolske, (07.08.) prošle godine okrunjen za najboljeg techno DJa na Ibizi, te najveća zvijezda regije Dino Merlin (09.08.), koji će u Aurori premijerno izvesti nove pjesme s albuma „Hotel Nacional“, te tako započeti novu veliku turneju. 

Stjepan Hauser, član najtraženijeg dua u Hrvatskoj, '2CELLOS' i Oliver Dragojević, miljenik svih generacija, udružili su snage i na zajedničkoj skladbi "Nocturno". Virtuozne izvedbe uključuju hitove "Molitva za Magdalenu", "Brod u boci", "Ako voliš me" i brojne druge. 

Nesvakidašnje za Dina Merlina je da na turneju kreće iz kluba kao što je Aurora. Najbolji izvođač i pjevač u regiji sa svojim fantastičnim glazbenicima nastupa u jednom od najboljih klubova u regiji.

- Uvijek krećemo na turneju stadionskim koncertom, no ove godine smo promijenili plan. Kroz Primošten sam prolazio, dolazio par puta brodom i znam o kakvom prekrasnom mjestu se radi. Inače, pazim gdje nastupam i ne želim svoju publiku zasititi nastupima i svakom koncertu pristupam vrlo ozbiljno, bio on u Parizu, Sarajevu, Beču, Beogradu... Tako se i za ovaj u Primoštenu svi mi zajedno pripremamo kao da se radi o velikom stadionskom koncertu - rekao je.

Cristian Varela se prošle godine okrunio se titulom najboljeg techno DJa na Ibizi. Remiksirao je velike talente, kao što su Eurythmics "Sweet Dreams", Michael Zager's Band "Let's All Chant", Split Second "Flesh". Zbog svog opsežnog umjetničkog djelovanja, diskografije, spektakularnih setova i stalnih turneja diljem svijeta, od Japana preko SAD-a sve do Europe, Cristian Varela je jedno od najprestižnijih imena elektronske međunarodne scene i po mnogima najbolji techno DJ na svijetu. U svojim setovima vrti techno, tech-house i house.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić