Obavijesti

Show

Komentari 0

Obitelj i kolege oprostili se od srpskog glumca Tihomira Arsića

Obitelj i kolege oprostili se od srpskog glumca Tihomira Arsića
3

Na vječni počinak ispratili su ga brojni prijatelji, kolege i obitelj. Srpski mediji pišu kako je njegova udovica Jelena bila vidno potresena, a ispred lijesa svojeg supruga primala je saučešće

Srpski glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je u ponedjeljak u 64. godini nakon duge i teške bolesti. Danas je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, javljaju srpski mediji

Na vječni počinak ispratili su ga brojni prijatelji, kolege i obitelj. Srpski mediji pišu kako je njegova udovica Jelena bila vidno potresena, a ispred lijesa svojeg supruga primala je saučešće. Stigla je i njegova bivša supruga, Biljana Bilja Krstić, s kojom je glumac nakon razvoda ostao u dobrim odnosima. S njom je stigla i njihova kći Lenka koja je nosila bijelu ružu.

The funeral of Tihomor Arsic in the Alley of merited citizens at the New cemetery.

Sahrana Tihomora Arsica u Aleji zasluznih gradjana na Novom groblju.

Podsjetimo, Arsić je iza sebe ostavio suprugu Jelenu i četvero djece iz dva braka. Proslavio se brojim ulogama, a među ostalim, glumio je u filmu 'Sokol ga nije volio' našeg redatelja Branka Schmidta (63).

Umro glumac Tihomir Arsić (63)
Umro glumac Tihomir Arsić (63)

U jednom od posljednjih intervjua otkrio je kako se ne plaši smrti, a svoju bolest prihvatio je kao sastavni dio života. 

- Možda neću stići ispričati se svima prema kojima sam pogriješio i možda neću stići pomoći svojoj djeci. Imam dvije odrasle kćerke i dvoje mlađe djece, kao i unuku. Želio bih samo zbog njih biti još prisutan. Vjerujem da ljudi koji boluju od teške bolesti ostatak svog života trebaju provesti radosno - govorio je.