Obavijesti

Show

Komentari 7

Obožavatelji kraljevske obitelji ludi su za Charlotte: 'U njoj baš vidim princezu Dianu. Iste su'

Obožavatelji kraljevske obitelji ludi su za Charlotte: 'U njoj baš vidim princezu Dianu. Iste su'
9

Vojvoda od Cambridgea objavio je video u kojem su on i princeza Charlotte. Mnogi obožavatelji kraljevske obitelj povezali su malenu s pokojnom princezom Dianom. 'Ima njen osmijeh', komentirali su

Nakon objavljenog videa na Twitteru princa Williama (40) i malene princeze Charlotte (7) obožavatelji kraljevske obitelji nisu mogli vjerovati koliko su zapravo slične Charlotte i njezina pokojna baka, princeza Diana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Vojvoda od Cambridgea uoči finala Eura 2022. objavio je video na svom službenom Twitter profilu u kojem on i njegova kćerkica bodre Englesku žensku nogometnu reprezentaciju.

- Oboje želimo poželjeti lavicama svu sreću večeras, bile ste odlične u natjecanju i navijamo za vas cijelim putem! - rekao je William, prije nego što se Charlotte uključila i rekla:

- Sretno, nadam se da ćete pobijediti. Pozdrav!

Britain's Princess Charlotte celebrates her fifth birthday

William je godinama strastveni navijač Aston Ville, a već prije je otkrio kako su i princ George i Charlotte veliki obožavatelji nogometa. Malenog Georgea roditelji su čak vodili i na utakmice Engleske i Aston Ville, dok je Charlotte viđena na utakmicama Norwicha.

Queen's Platinum Jubilee celebrations in London

Obožavatelji kraljevske obitelji nisu mogli ne primjetiti koliko su slične malena Charlotte i njena pokojna baka, princeza od Walesa, prenosi Daily Mail.

Preslatki kraljevski nasljednici, djeca princa Williama i Kate, oduševili Britance

- Charlotte počinje izgledati baš poput princeze Diane; Princeza Charlotte je tako slatka! Izgleda kao William, Catherine i Diana u isto vrijeme! Ima Dianin osmijeh - komentirali su mnogi.

Zbog princa Harryja se odrekla glumačke karijere, a cijeli život bori se s rasističkim prozivkama
Zbog princa Harryja se odrekla glumačke karijere, a cijeli život bori se s rasističkim prozivkama

- U malenoj Charlotte, vidim tvoju mamu Dianu - dodao je jedan muškarac.