Obavijesti

Show

Komentari 0

Zbog princa Harryja se odrekla glumačke karijere, a cijeli život bori se s rasističkim prozivkama

Zbog princa Harryja se odrekla glumačke karijere, a cijeli život bori se s rasističkim prozivkama
10

I koliko god se Britanija veselila ženidbi svog miljenika, Meghan je bila ono čega su se najviše bojali - rastavljena, crna Amerikanka. Kasnije ju je njezina obitelj optužila da ih je ostavila kada im je bilo najteže

VIDEO

Meghan Markle pamtimo po nekadašnjoj glumačkoj karijeri i ulozi u popularnoj seriji 'Suits', a danas vojvotkinja od Sussexa, slavi 41. rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Meghan Markle 01:19

Kao kći crnkinje i oca bijelca Meghan se cijeli život borila s raznim rasističkim prozivkama, počevši od svog djetinjstva u Californiji do Hollywooda gdje je za nju od početka bilo malo mjesta, kao što je Meghan sama jednom priznala 'na audicijama sam za neke uloge bila presvijetla, a za druge pretamna'.

The Invictus Games 2022 Opening Ceremony

Meghan je šest godina bila u vezi s glumcem Trevorom Engelsonom (45) za kojeg se kasnije i udala, a rastali su se nakon dvije godine braka.  Za princa Harryja (37) se udala u rujnu 2016., godinu dana nakon su se zaručili. Zaručnički prsten koji je Harry tada dao Meghan, izrađen je od komada Dianinog nakita, a dizajnirao ga je on sam. Meghan se zbog Harryja odrekla glumačke karijere. 

- Bili smo u vikendici i pekli piletinu. Odjednom me zaprosio. Bilo je nekako prirodno, romantično i slatko - rekla je svojedobno Meghan.

UN General Assembly celebrates Nelson Mandela International Day, in New York

Kada je Harry kleknuo glumica ga je prekinula i rekla: 'Mogu li odmah reći da?'. Princ je dodao kako je potpuno zaboravila uzeti prsten. Meghan i Harry vjenčali su se u petom mjesecu 2018. godine. I koliko god se Britanija veselila ženidbi svog miljenika, Meghan je bila ono čega su se najviše bojali - rastavljena, crna Amerikanka.

Meghan je zlostavljala princezu Charlotte, Williamovu kćer?
Meghan je zlostavljala princezu Charlotte, Williamovu kćer?

Tri godine kasnije, par se odrekao kraljevskih titula i napustio Britaniju sa sinom Archiejem (3), nakon što su se smjestili u Kaliforniji,  Meghan je ponovno zatrudnjela i pošle godine dana rodila kći Lilibet Dianu. Prvi dio imena djevojčice, Lilibet 'Lilli' posvećen je kraljici Elizabeti II. koju od milja članovi kraljevske obitelji zovu upravo Lilibet, a drugi, Diana, pokojnoj princezi Diani.

Od početka njihove veze, Meghan je ulaskom u kraljevsku obitelj počela živjeti sasvim drugačiji život, ali je i danas na meti kritika britanske javnosti, koja neće izbrisati 'mrlje' iz njezine prošlosti. Meghan je zapamćena po brojnim obiteljskim dramama koje su je obilježile. Naime, glumičina obitelj tvrdi da Markle nije pomogla ocu, majci i bratu koji su bankrotirali te da je samo zanimaju slava i moć, pa je zato zavela princa.

- Ona je narcisoidna i sebična. Oduvijek se probijala preko kreveta. Uz to, pali se na riđokose muškarce, skuplja ih kao trofeje. Ne mogu vjerovati da ju je Harry već upoznao s ocem, princom Charlesom - rekla je o Markle njezina polusestra Samantha Grant (57).

Platinum Jubilee Service of Thanksgiving

Njezina sestra optužila ju je da je napustila obitelj kad im je bilo najteže.

- Njoj je jedini cilj popeti se po društvenoj ljestvici do samoga vrha. Osim našeg tate, bankrotirali su i njezina mama te stariji brat. Od tada s njima ne razgovara. Hollywood joj više nije dovoljan, sada želi biti princeza. Sigurna sam da Harry zna kakva je uistinu, ostavio bi je - rekla je spisateljica Samantha o sestri.

Princ Harry o mjestu koje ga posebno veže uz Meghan: 'Ovdje sam našao srodnu dušu'
Princ Harry o mjestu koje ga posebno veže uz Meghan: 'Ovdje sam našao srodnu dušu'

U skandaloznom intervju s Oprah Winfrey (68) Meghan je priznala kako je institucija, misleći na Kraljevsku obitelj, uvijek štitila Kate  od raznih natpisa u medijima, ali za nju nije mogla uraditi isto, već je sama činila podjele između njih. Dodala je kako je jednog kraljevskog člana brinulo koliko će Archiejeva koža biti tamna.

FILE PHOTO: Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

Voditeljica je ranije rekla i kako glasine o Meghan nisu istinite.

- Mislim da je krivo prikazana u medijima i smatram da to nikako nije pošteno. Da je ljudi upoznaju shvatili bi da je ona jedno divno, toplo, drago biće koje je puno ljubavi - izjavila je voditeljica te dodala kako o Meghan kruže ružni tračevi koji nikako nisu istiniti. 

Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey

Proslava rođendana za Meghanin 40. rođendan organizirana je u njezinom i  Harryjevom raskošnom domu u Santa Barbari. Kuća koja je procijenjena na 15 milijuna dolara ima ogroman vrt i dovoljno privatnosti bila je mjesto gdje je Meghanin proslavila svoj rođendan sa 65 uzvanika.

Camilla rasistički komentirala sina princa Harryja? 'Zamislite da ima crvenu afro frizuru!'
Camilla rasistički komentirala sina princa Harryja? 'Zamislite da ima crvenu afro frizuru!'

U lipnju ove godine kraljice Elizabeta II. proslavila je 70 godina vladavine, a nakon dvije godine odsustva na proslavi su se pojavili i vojvoda i vojvotkinja od Sussexa kao i njihovo dvoje djece. Protokolarno su bili smješteni podalje od slavljenice što je znak njihovog novog, nižeg statusa u kraljevskoj obitelji.

Platinum Jubilee Service of Thanksgiving

Zanimljivo je da je 4. kolovoza važan datum za kraljevsku obitelj, osobito za kraljicu Elizabetu II. jer je na taj dan rođena i njezina voljena majka, pokojna Kraljica Majka

FILE PHOTO: Britain's Queen Elizabeth, Prince Harry and Meghan, the Duchess of Sussex pose for a picture with some of Queen's Young Leaders at a Buckingham Palace reception following the final Queen's Young Leaders Awards Ceremony, in London
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama