Show

Komentari 4

Obožavatelji su nagađali da je Tom Cruise stavio filere u lice, a nove fotke ih ponovno zbunile

Obožavatelji su nagađali da je Tom Cruise stavio filere u lice, a nove fotke  ih ponovno zbunile

Glumca su strani paparazzi uhvatili na aerodromu Duxford u Cambridgeu dok je pohađao sat letenja uoči snimanja filma 'Nemoguća misije 8' u petak poslijepodne

Tom Cruise (59) posljednjih je dana ponovno svoje obožavatelje šokirao svojim izgledom, ali ovoga puta u pozitivnom smislu, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, glumca su strani paparazzi uočili na aerodromu Duxford u Cambridgeu gdje je pohađao sat letenja uoči snimanja filma 'Nemoguća misije 8'. Glumca su fotografirali u petak poslijepodne.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Ranije, glumac je sa svojim sinom Conorom (26) bio na utakmici u San Franciscu, a u centru pažnje bilo je Tomovo lice koje je bilo neprepoznatljivo. 

'Izgleda li Tom Cruise kao Norm Macdonald?', 'li je Tom ubrizgao fillere, ili kamera stvarno deblja', 'Ne izgleda kao Norm McDonald, više kao da je pojeo previše McDonald's-a...'- samo su neki od komentari koji su pisali Twitteraši prošloga mjeseca.

Ipak, mnogi obožavatelji sada tvrde kako njihov najdraži glumac izgleda upravo onako kako su i naviknuli da izgleda- bez filera, za koje su nagađali da ih je slavni glumac stavio u lice.

Mission: Impossible Fallout UK Premiere

Nove fotografije glumca možete pogledati OVDJE

Najčitaniji članci