Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Obožavateljica Majda strpljivo čeka Čolu u staračkom domu

Majda Arnautović deset je dana u siječnju bila u bolnici, a potom je smještena u dom. Vesela je i vedra, često govori o Čoliću i pjeva njegove pjesme. U dom je došla nepokretna

Foto: 24sata,
10 komentara

Zdravko Čolić sigurno još nije čuo da je njegova Majda imala moždani udar. Kad dozna, uvjeren sam da će je posjetiti, kaže Vinko Lolić, direktor socijalno-gerijatrijskog centra Banja Luka.

Majda Arnautović (59) deset je dana u siječnju bila u bolnici, a potom je smještena u dom. Vesela je i vedra, često govori o Čoliću (64) i pjeva njegove pjesme. U dom je došla nepokretna, a sad se kreće uz pomagala.

- Svima priča o mobitelu s memoriranim pjevačevim brojem koji joj je darovao Čolić. Netko joj ga je ukrao, a ona se još nada da će joj ga policija pronaći i vratiti - kaže direktor. 

Baka Majda slijedi Zdravka još 1978. kad ih je upoznao Kemal Monteno. Uvijek ga opisuje kao kulturnog i lijepog muškarca, samo pet godina starijeg od nje.

- Bila sam na stotinjak njegovih koncerata, uvijek u prvim redovima. Zdravka volim najviše na svijetu, a znam da i on mene voli - kaže Majda.

Prije tri godine u Zenici je nakon koncerta nisu pustili pjevaču pa je plakala i vikala. Kad je ipak izvojevala svoje, potužila se pjevaču. Zdravko se je sjetio na sljedećem nastupu u Banja Luci.

– Tražio sam da je dovedu na binu. Donijela mi je košaru crvenih ruža, od kojih se gotovo nije ni vidjela – rekao je Čola.

Naši partneri pišu
Message