Obavijesti

Show

Komentari 2

Od 21 dan do dva mjeseca! Ovo su najkraći domaći brakovi: 'Za razvod nisam čula od supruga'

Od 21 dan do  dva mjeseca! Ovo su najkraći domaći brakovi: 'Za razvod nisam čula od supruga'
7

Nakon što je glumački par Tara Thaller i Faris Pinjo iznenadio vijestima o razvodu braka, istražili smo koji su se još parovi nedugo nakon vjenčanja razišli. Tara i Faris nisu niti blizu rekorderima

VIDEO

Sudbonosno 'da' ne znači nužno zauvijek. Dok neki brakovi traju pedeset godina, dvadeset ili deset godina, neki ne potraju niti godinu. Glumački par Tara Thaller (25) i Faris Pinjo (26) iznenadili su u utorak priznanjem da se razvode nakon samo godinu i pol dana braka, no oni nisu domaći rekorderi kada su u pitanju brzinski razvodi.

U nastavku donosimo pet iznenađujuće kratkih brakova s domaće scene. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Vlatka Pokos VIDEO

Lana Pavić i Ivor Vucelić

Bivša misica i voditeljica Lana Pavić i mladi menadžer Ivor Vucelić vjenčali su se 2005., kuma joj je bila Antonija Šola, a javnost je ostala šokirana kada je par, nakon svega dva mjeseca, objavio vijest o razvodu. Šuškalo se o nevjeri s obje strane, a Lana je sve demantirala, dok Ivor nije htio davati izjave. Pričalo se i kako im je presudila njegova majka koja navodno Lanu nije prihvaćala od samog početka.

ARHIVA - Zagreb: Kratki brak Lane Pavić i Ivora Vucelića privukao je veliku pažnju javnosti

- Od bivšeg supruga nikad u lice nisam čula da se rastajemo - rekla je tada Lana za Jutarnji, otkrivši da je za razvod sazala preko medija jer je Ivor prije javio njima.

Nina Morić za 24sata o ljubavi, pljački i Hrvatskoj: 'Revije me više ne zanimaju, sada slikam'
Nina Morić za 24sata o ljubavi, pljački i Hrvatskoj: 'Revije me više ne zanimaju, sada slikam'

Nina Morić i Massimiliano Dossi

Manekenka Nina Morić (46) za milanskog se poduzetnika Massimiliana Dossija udala nakon razvoda od također poduzetnika Fabrizija Corone. Par se vjenčao u Kambodži, a brak je potrajao samo dva mjeseca. Nagađalo se da Massimiliano nije mogao trpiti njezine napade bijesa, pisao je Večernji

Grgo Jelavić/Pixsell

- Ništa nije zauvijek. Do viđenja, moja ljubavi. Volim ga, moji osjećaji ostaju isti. Nije me dobro razumio. Nina će se pobrinuti za sebe - napisala je tada na Twitteru. 

Pamela Ramljak i Stojan Rakić

Feminnemka Pamela Ramljak (43) 2008. se udala za inženjera elektrotehnike Stojana Rakića, s kojim je prije toga provela čak devet godina. Nakon vjenčanja su zajedno živjeli u Beču, a razvod braka tražili su i od Crkve nakon samo godinu dana.

- Vjerujem da on nije loša osoba. On je jedini čovjek kojeg sam voljela. Razočarao me jer se nije borio za naš brak. Postao je mlak, rezerviran, kao da ga više ne zanimam. Prestao se truditi oko mene. Dok se nismo vjenčali, uvijek je radio svakojake sitnice da bi me osvojio, ali se odjednom prestao truditi - rekla je svojedobno pjevačica za magazin Extra. - Jednostavno me prestao voljeti - zaključila je.

Pamela se 2013. udala za trenutnog supruga Mladena Salajstera

Vlatka Pokos i Josip Radeljak Dikan

Jedan od najdramatičnijih odnosa naše scene svakako su imali pjevačica Vlatka Pokos (53) i poduzetnik Josip Radeljak Dikan (80). Par se upoznao godinu dana nakon tragične smrti poduzetnikove supruge Ene Begović, a vjenčali su se 2004.

trnoruzica

Manje od dvije godine nakon ekstravagantnog vjenčanja, uslijedio je dramatičan razvod - pjevačicu je suprug izbacio iz stana na Cvjetnog trgu, javno su se prozivali i napadali, on je u emisiji 'Otvoreno' bacio vjenčani prsten i naposljetku ju optužio za zlostavljanje njegove i Enine kćeri Lane. Njihov je odnos, uključujući i intimne detalje, Vlatka opisala u knjizi 'Život u raju'. 

Frano Lasić i Ljiljana 

Glumac Frano Lasić (68) rekorder je kada je riječ o kratkim brakovima na hrvatskoj sceni. Mnogi su zaboravili da se još 1983. oženio za Beograđanku Ljiljanu, s kojom je bio svega 21 dan. Detalji i razlozi nisu poznati, ali Frani je to bio drugi brak.

Screenshot

Prije Ljiljane bio je s Majom Nikšić, zatim sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik, a 2015. se ponovno vjenčao za 31 godinu mlađu modnu stilisticu Milenu Matić

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin