Obavijesti

Show

Komentari 2

Od Clarkson do Boyle: Ove audicije su proslavile danas poznate zvijezde

Od Clarkson do Boyle: Ove audicije su proslavile danas poznate zvijezde

Glazbene emisije popularne su diljem svijeta jer imaju jedan veliki cilj - onima koji žive glazbu otvoriti vrata u ostvarenju sna. Pružaju im priliku da ljudi prepoznaju njihov talent i rad.

VIDEO

Kroz godine otkako su počela emitiranja prvih emisija upoznali smo nevjerojatne talente koji su čekali svoj trenutak da zablistaju i počnu raditi ono što vole - pjevati! Izdvojili smo pet audicija, danas poznatih pjevača i pjevačica, koji su postali planetarno popularni nakon nastupa na audicijama emisija 'X Factor', 'American Idol', 'Britain's Got Talent' i mnogih drugih. 

Kelly Clarkson

Sa samo 20 godina, sada poznata američka pjevačica, nastupila je u showu 'American Idol'. S Madonninom pjesmom 'Express Yourself' krenula je glazbenim putem koji joj je prvo donio pobjedu u emisiji, a kasnije je postala i mega popularna zvijezda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Želim pobijediti na 'American Idolu' jer volim nastupati, rekla je, a želje su joj se i ostvarile.

Carrie Underwood

Još jedna poznata pjevačica odnijela je pobjedu na 'American Idolu', samo tri godine nakon Kelly. Ova country zvijezda sucima je tada otpjevala 'I Can't Make You Love Me', cover hita Bonnie Raitt. 

Show ju je lansirao među glazbenu elitu, a danas je vlasnica nekoliko Grammyja i drugih velikih glazbenih nagrada!

Susan Boyle

Tiha i pomalo ekscentrična Susan Boyle ušetala je 2005. na pozornicu britanskog showa 'Britain's Got Talent' gdje je otpjevala mjuzikl 'I Dreamed a Dream' i otpuhala konkurenciju. Otada je izdala sedam albuma, rasprodala sve koncertne dvorane i čak nastupala na Olimpijskim igrama.

James Arthur

S gitarom u rukama i malom nervozom, James je ušetao na pozornicu 'X Factora' 2012. godine. Publici se predstavio izvedbom pjesme 'Young' britanske pjevačice Tulise.

Uz podršku suca i pjevača Garyja Barlowa, kome se nastup jako svidio, James je jačao i na kraju pobijedio. 

Adam Lambert

Stvarno treba imati puno hrabrosti za izvesti pjesmu 'Bohemian Rhapsody' grupe Queen, a Adam je oduševio sa samo 19 godina. Iako nije pobijedio na 'American Idolu', Adam je zauzeo visoko drugo mjesto, Najbolje od svega, dobio je priliku nastupati na turneji s pojedinim članovima grupe Queen pod imenom 'Queen + Adam Lambert'.

 

VIDEO

 

Obožavaš pjevati? Sanjaš o nastupu na velikim pozornicama? Vrijeme ti je da se prijaviš na novi glazbeni show Superstar. Osvoji nagradu od 50.000 eura i pokaži što znaš!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Pobjeda u Superstaru Adamu je promijenila život: 'Bojao sam se da se ne osramotim na TV-u'
SLOVAČKA ZVIJEZDA

Pobjeda u Superstaru Adamu je promijenila život: 'Bojao sam se da se ne osramotim na TV-u'

Do kraja travnja otvorene su i prijave za hrvatsku verziju Superstara, koji će se prikazivati na RTL Televiziji, a pobjednik ili pobjednica showa osim ove laskave titule osvajaju i nagradu od 50.000 eura!

Zgodan, talentiran i uspješan: 'Superstar mi je promijenio život, a sad želim na Eurosong!'
ADAM PAVLOVČIN

Zgodan, talentiran i uspješan: 'Superstar mi je promijenio život, a sad želim na Eurosong!'

Do kraja travnja otvorene su i prijave za hrvatsku verziju glazbenog showa Superstar, koji će se prikazivati na RTL Televiziji, a pobjednik showa osim ove laskave titule osvaja i nagradu od 50.000 eura!
Obožavate pjevati? Evo što trebate znati kod prijave u novi glazbeni show Superstar
POKAŽITE ŠTO ZNATE

Obožavate pjevati? Evo što trebate znati kod prijave u novi glazbeni show Superstar

Superstar Croatia novi je glazbeni show, a prijave na ovo glazbeno natjecanje su aktivne! Traži se pjevačka zvijezda koja želi pokazati svoj talent publici diljem regije, pobijediti i osvojiti nagradu od 50.000 eura!