Obavijesti

Video

Komentari 0

Pobjeda u Superstaru Adamu je promijenila život: 'Bojao sam se da se ne osramotim na TV-u'

Pobjeda u Superstaru Adamu je promijenila život: 'Bojao sam se da se ne osramotim na TV-u'
3

Do kraja travnja otvorene su i prijave za hrvatsku verziju Superstara, koji će se prikazivati na RTL Televiziji, a pobjednik ili pobjednica showa osim ove laskave titule osvajaju i nagradu od 50.000 eura!

VIDEO

Adam Pavlovčin 27-godišnji je pjevač, tekstopisac, plesač i umjetnik iz Slovačke te pobjednik slovačko-češke verzije glazbenog showa Superstar, koji uskoro kreće i u Hrvatskoj na RTL-u. JoomBoosova influencerica Nika Pavičić razgovarala je s njime u ekskluzivnom intervjuu koji možete pogledati na Superstar Croatia YouTubeu. Pričao je o tome kako mu je pobjeda na ovom showu promijenila život i otkrio sve tajne sa snimanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moram biti iskren, nije bilo lako! Iskustvo je bilo divno, ali nimalo jednostavno. Na trenutke je bilo baš izazovno, ali sam uživao! Cijelo vrijeme je uz mene bio tim koji stoji iza showa i koji su mi pomagali u svakom trenutku, bez njih bi bilo mnogo teže. Jer, svi ti ljudi oko tebe zaista žele da uspiješ i to se baš osjeti. Najteži dio su mi bili nastupi uživo jer je tada pritisak najjači, stalno se bojiš hoćeš li se osramotiti na javnoj televiziji ili ne... Ali kad bih ponovno birao, opet bih se izabrao natjecati, priznao je Adam, kojemu je pobjeda u showu 'otvorila mnoga vrata glazbenog svijeta'.

Iako ga mnogi na sceni u Češkoj i Slovačkoj znaju i pod njegovim pravim imenom, Adam, mnogo je poznatiji na glazbenoj sceni pod svojim umjetničkim imenom ADONXS. 

- Ime sam smislio u Londonu dok sam pisao diplomski rad. Kako sam pisao rad na temu grčke mitologije, sjetio sam se imena ADONXS inspiriranog grčkim bogom Adonisom, bogom žita, smrti i ponovnog rođenja. A zašto baš to ime? Zapravo me inspirirao takozvani 'adonisov sindrom', što predstavlja sindrom nepoklapanja slike o vlastitom tijelu s poimanjem muškosti kako to vidi većinski dio društva. Ja se nikad nisam osjećao izrazito muževnim pa mi je ovo ime omogućilo da stvorim karakter koji će biti sve ono što želim. I tako bi Adam ostao iza pozornice, a ADONXS nastupao na pozornici - objasnio je te dodao kako bi mu bilo vrlo drago da jednog dana nastupi na Eurosongu.

Pozvao je sve koji razmišljao o tome da se prijave na hrvatsku verziju Superstara da to učine što prije, jer im to može donijeti samo pozitivne stvari u život, kao i njemu samome!

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Prijave su otvorene do 30. travnja. Požurite!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...